Στέλεχος Τμήματος Πληροφορικής - Τρίκαλα

ICAP RECRUITMENT SOLUTIONS
Πλήρης απασχόληση
Τρίκαλα
H ICAP RS έχει αναλάβει τη διαδικασία αξιολόγησης νέων πτυχιούχων για λογαριασμό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, για την κάλυψη θέσεων: Υπαλλήλων Πληροφορικής (Τρίκαλα).

H ICAP RS είναι μέρος της ICAP People & Employment Solutions, του μεγαλύτερου Παρόχου Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με περισσότερο από 50 χρόνια εμπειρίας, εξειδικευόμαστε στην αξιολόγηση και επιλογή αποφοίτων και νέων στελεχών για Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Για να βρείτε την αναλυτική προκήρυξη καθώς και την αίτηση για τις θέσεις, ακολουθείστε τον σύνδεσμο.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 23:59, 03/11/2024.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Quality auditor & Project delivery coordinator

ARTEMIS ITS, Τρίκαλα
πριν 1 μέρα
Η Artemis ITS είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που ειδικεύεται κυρίως στην εγκατάσταση σταθερών και κινητών τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008 και το 2014 η επιχειρηματική της δραστηριότητα αναπτύχθηκε και στη Ρουμανία. Μέχρι το τέλος του 2016, η εταιρεία επεκτάθηκε σε διάφερες χώρες της Ευρώπης, με κύρια απασχόληση στη Γερμανία και Ολλανδία. Σήμερα, ο Όμιλος Artemis...

Πολιτικός Μηχανικός

ELECTROMEC SA, Τρίκαλα
πριν 2 εβδομάδες
Η ELECTROMEC SA αναζητά έναν έμπειρο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (SITE CIVIL ENGINEER) για την Κατασκευή Υποσταθμών σε εργοτάξιο κοντά στα ΤΡΙΚΑΛΑ. Η θέση παρέχει ανταγωνιστικό μισθό και την ευκαιρία να γίνετε μέλος ενός καθιερωμένου οργανισμού που εκτιμά τις ευέλικτες επιλογές εργασίας. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού Δεξιότητες Project Management Οργανωτικές δεξιότητες Καλές αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων Ακρίβεια και προσοχή...

Υπάλληλος υποδοχής - Reception (Νυχτερινή βάρδια)

GALLERY ART HOTEL, Τρίκαλα
πριν 4 εβδομάδες
Ξενοδοχείο στα Τρίκαλα ζητά Υπάλληλο για το τμήμα της υποδοχής - reception για την νυχτερινή βάρδια. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Αρμοδιότητες Χειρισμός e-mail Χειρισμός προγράμματος κρατήσεων Έκδοση τιμολόγιων Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση χρήσης Η/Υ Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: