Υπάλληλοι Πωλήσεων / Προώθησης - Elpedison

OTHISI SALES SUPPORT SERVICES SA
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Στην ΩΘΗΣΗ, αλλάζουμε τον τρόπο που οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται και επικοινωνούν με τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, τους πελάτες τους.

Είμαστε μια εταιρεία που συνεργάζεται μόνο με κορυφαίες επιχειρήσεις στην αγορά,προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, στις πωλήσεις & το marketing. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και αναλυτικές μεθόδους, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να προσφέρουν υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας..

Στα πλαίσια ανάπτυξης μιας νεας συνεργασίας με την ELPEDISON αναζητούμε 20 νέα στελέχη για να ενταχθούν στην ομάδα Fieldforce της Αττικής, με άμεση πρόσληψη

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Προώθηση και πώληση ενεργειακών προϊόντων ρεύματος & φυσικού αερίου της ELPEDISON
  • Διατήρηση και ανάπτυξη σχέσεων με υφιστάμενους και νέους πελάτες.
  • Επίτευξη των στόχων πωλήσεων για την ανάπτυξη της εναλλακτικής αγοράς ενέργειας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και πειθούς
  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Ομαδικότητα
  • Εστιάση στο αποτέλεσμα

Παροχές:

  • Μισθό 1150€ μικτά
  • Bonus επίτευξης στόχων χωρίς ανώτατο όριο που σου επιτρέπει να υπερδιπλασιάσεις τις μηνιαίες απολαβές σου αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα σου (sky is the limit)
  • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη
  • Πλήρης κάλυψη εξόδων μετακίνησης
  • Εταιρικό κινητό & tablet
  • Διαρκές αμειβόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη των επικοινωνιακών & ηγετικών δεξιοτήτων από τα πιο καταξιωμένα στελέχη της αγοράς ενέργειας. Πιστοποίηση εκπαίδευσης.
  • Αμειβόμενα εκπαιδευτικά ταξίδια εντός Ελλάδας με πλήρη κάλυψη εξόδων διαμονής & σίτισης
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης σε θέσεις ευθύνης
  • Ευχάριστο και συνεργατικό περιβάλλον εργασίας.

Αν επιθυμείς να γίνεις μέρος της ομάδας μας και να εξελίξεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, στείλε το βιογραφικό σου άμεσα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αίτησή σου!

Οι Αξίες Μας στην ΩΘΗΣΗ

Καινοτομία: Στην ΩΘΗΣΗ, αξιοποιούμε την τεχνολογία και τις νέες ιδέες για να βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας.Προωθούμε μια κουλτούρα που ενθαρρύνει την καινοτομία και τη δημιουργική σκέψη,ώστε να παραδίδουμε αξεπέραστα αποτελέσματα.

Ομαδικότητα: Πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας. Η ΩΘΗΣΗ υιοθετεί μια πολιτική ανοιχτώνπορτών, προάγοντας ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες μοιράζονται ελεύθερα και όπου ηκάθε φωνή ακούγεται.

Ακεραιότητα: Διατηρούμε τα υψηλότερα ηθικάπρότυπα σε κάθε δραστηριότητα. Η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η δικαιοσύνηείναι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συναδέλφους μας.

Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση: Επικεντρωνόμαστε στην ευημερία καιτην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Η ΩΘΗΣΗ δεσμεύεται να προσφέρει ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, όπου κάθε άτομο έχει την ευκαιρία να επιτύχει και να λάμψει.

Βιωσιμότητα: Εργαζόμαστε με σεβασμό προς τοπεριβάλλον και προσπαθούμε να μειώσουμε το αποτύπωμά μας μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών και βιώσιμων πρακτικών.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Πωλήσεων Φωτισμού

ΤΕΧΝΟΜΑΤ, Αθήνα
πριν 12 ώρες
Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού με επιτυχημένη πορεία ήδη 30 ετών και πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων που συνεχώς επεκτείνεται. Είμαστε μία ομάδα με πάθος, αφοσίωση και όραμα. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να βρίσκονται σε ένα εργασιακό περιβάλλον που να εμπνέονται, να πρ οοδεύουν και ο καθένας να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει....

Χειριστές κέντρου λήψης σημάτων (Άγιος Στέφανος)

TSEKOURAS SECURITY, Αθήνα
πριν 12 ώρες
ΗΤσεκούρας Security ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της άτομα για τηνστελέχωση του 24ωρου κέντρου λήψεως σημάτων της. Απαραίτητα Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή ισάξιου τίτλου σπουδώναναγνωρισμένου από το δημόσιο Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή Ευχέρεια στην τηλεφωνική επικοινωνία Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις Υπευθυνότητα Δυνατότητα για πλήρη απασχόληση κυλιόμενου ωραρίου (8ωρες βάρδιες) Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί Παροχές: Η εταιρεία παρέχει: Άριστο και σύγχρονο περιβάλλον...

Affiliate Manager (CIS, Finland, India, Africa)

Campeón Gaming, Αθήνα
πριν 16 ώρες
Campeόn Gaming is an innovative Greek iGaming Hub with offices in Athens, Thessaloniki, and Nicosia, boasting 7 years of expertise and a strong international presence. We stand at the forefront of the iGaming industry, delivering a world-class gaming experience through our immersive technology stack and operational services. We are a diverse and dynamic team of over 160 Campeones , representing...