Πωλητές - Πωλήτριες

CRATS FRIED CHICKEN
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητούνται Πωλητές - Πωλήτριες για τα Crats Fried Chicken στη Μαρτίου.

Πλήρης απασχόληση με κυλιόμενο ωράριο.

Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα έως Πέμπτη 12:00 το πρωί έως τις 00:00 το βράδυ και Παρασκευή έως Κυριακή από τις 12:00 το πρωί έως τις 1:00 το βράδυ.

Συνεντεύξεις πραγματοποιούνται στο κατάστημα της Μαρτίου 135 ή στο κεντρικό κατάστημα Εγνατίας 27.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπεύθυνος Καταστήματος Tsakiris Mallas (Θεσσαλονίκη)

TSAKIRIS MALLAS, Θεσσαλονίκη
πριν 8 λεπτά
Υπεύθυνος Καταστήματος Θεσσαλονίκης Κωδικός Θέσης: ΥΚΘ0624 Καλώς ήρθατε στον κόσμο TSAKIRIS MALLAS, έναν αναγνωρισμένο ηγέτη στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας υποδημάτων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιτυχία μας οφείλεται στην αφοσίωση και στην καινοτομία των ανθρώπων μας. Εάν είστε έτοιμοι να ενταχθείτε σε μια εταιρεία που επενδύει στο μέλλον της μόδας και της υποδηματοποιίας, τότε σας καλωσορίζουμε να εξερευνήσετε την...

Μάγειρας & Βοηθός μάγειρα

Εστιατόριο ελληνικής κουζίνας, Θεσσαλονίκη
πριν 1 ώρα
Εστιατόριο στο κέντρο Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει νέο συνεργάτη στη θέση του μάγειρα. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο μαγειρική σχολής επιθυμητό Επαγγελματισμός Απαραίτητη η προϋπηρεσία Παροχές: Ασφάλιση Ικανοποιητικός μισθός

Βοηθοί κουζίνας - Παρασκευαστές Burger

CRATS FRIED CHICKEN, Θεσσαλονίκη
πριν 15 ώρες
Ζητούνται βοηθοί κουζίνας στα Crats στο κέντρο, Εγνατίας 27. Πλήρης απασχόληση - κυλιόμενο ωράριο. Το κατάστημα λειτουργεί 11:00πμ-1:00πμ. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται στην Εγνατίας 27. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: