Διανομέας - Οδηγός Γ' κατηγορίας

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΑΝΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Διανομέας - Οδηγός Γ' κατηγορίας από μεταφορική εταιρεία με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Μόνο παλέτες το φορτίο και παροχή ηλεκτρικού παλετοφόρου.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης

** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 6944721045.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Γ' κατηγορίας
  • Καλή γνώση δρόμων της πόλης
  • Επαγγελματική νοοτροπία

Παροχές:

  • Σταθερός μισθός και ασφάλιση
  • Πενθήμερο Οχτάωρο
  • BONUS

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνικός εκτυπωτών και μηχανών γραφείου

DATA MEDIA ΕΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Η DATA & MEDIA Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2001, εξειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο, κατέχει κορυφαία θέση ανάμεσα στις εταιρίες του κλάδου και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και ISO 27001 για το σύνολο των εργασιών της. Η εταιρία ενδιαφέρεται να προσλάβει για τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Λαγκαδά : Τεχνικό εκτυπωτών και μηχανών γραφείου. Αρμοδιότητες...

Υπάλληλος Καθαρισμού Γεωργικών Μηχανημάτων

AGROTECH ΑΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 17 ώρες
Η Agrotech SA – John Deere αποτελεί κορυφαία εταιρία στον τομέα της εμπορίας γεωργικών μηχανήματων σε Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι φημιζόμαστε για την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών καθώς επίσης και για τις καινοτόμες υπηρεσίες μας. Η καταξίωσή μας αποκτήθηκε χάρη στους ανθρώπους μας για αυτό και επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Στα πλαίσια της ενίσχυσης...

Καμαριέρες - Καθαρίστριες

Hipsters, Θεσσαλονίκη
πριν 19 ώρες
Επιθυμούμε να προσλάβουμε: Καμαριέρα ( Μερική / Πλήρης απασχόληση ) Hipsters Hotel Ζητούνται άτομα με εμπειρία στον χώρο της καθαριότητας. Απαραίτητα Προσόντα: Επιπρόσθετες δεξιότητες Ευγένεια και φιλική διάθεση Αντιληπτική ικανότητα Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά Επικοινωνιακές δεξιότητες Παροχές: