Χειριστής Ανυψωτικού Μηχανήματος

STONE GROUP INTERNATIONAL
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη
Η Stone Group International είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη.

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες ο όμιλος κάνει γνωστό και αγαπητό το Ελληνικό λευκό μάρμαρο, σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαθέτει 7 ιδιόκτητα λατομεία και 6 παραγωγικές μονάδες, στις Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βέροια Καβάλα, Θάσο και Κρήτη, απασχολώντας περισσότερους από 500 εργαζόμενους.


Επιθυμούμε να καλύψουμε τη θέση του Χειριστή Ανυψωτικού Μηχανήματος στο εργοστάσιό μας, ως μέλος της ομάδας μας στο Καβαλάρι.

Απαραίτητα Προσόντα:

Απαιτούμενα προσόντα

•Δίπλωμα χειριστή Ομάδας Α ή Β στην Ειδικότητα 2 (Sard, Clark)
•Δίπλωμα χειριστή Ομάδας Α στην Ειδικότητα 1 (Caterpillar)
•Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Παροχές:

Προσφέρουμε

•Κουλτούρα μάθησης που εστιάζει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας, διαμορφώνει ένα κλίμα σεβασμού, αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, ενδυναμώνοντάς τους μέσω κοινών αποδεκτών αξιών και συσπειρώνοντάς τους γύρω από κοινούς στόχους, η εκπλήρωση των οποίων είναι άμεσα συνυφασμένη με το όραμα μας, Να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό εργασιακό περιβάλλον για τους F(Ευ) ανθρώπους.
•Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών



Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 23940 20440 (Εσωτ. 123) ή να αποστείλετε το βιογραφικό σας, αναφέροντας την θέση «Χειριστής Ανυψωτικού Μηχανήματος» με email στο [email protected].
με email στο [email protected].

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Barista

BRUNO COFFEE STORES, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Ζητείται υπάλληλος για παραγωγή καφέ από κατάστημα εστίασης γνωστής αλυσίδας στην περιοχή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 9, ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΕΩΝ, ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ). Θέση εργασίας πλήρους 5ήμερης / 6ήμερης απασχόλησης κατόπιν συνεννόησης. Ωράριο απασχόλησης: 6:00 - 14:00 και 14:00 - 22:00. Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές: 6ήμερη ή 5ήμερη 8ωρη εργασία κατόπιν συνεννόησης

Barista

DORAGON, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Ζητείται έμπειρος Barista για θεματικό καφέ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Ωράριο: 16:30-01:00 Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Διάθεση για εργασία Παροχές:

Αισθητικός - Ειδικός εφαρμοσμένης αισθητικής

MEDI JEUNESSE, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Αισθητικοί εφαρμογής ζητούνται από τα Medi Jeunesse στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για εργασία πλήρους απασχόλησης. Προοπτικές ανέλιξης και εξελικτικής σταδιοδρομίας. Απαραίτητα Προσόντα: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Συνέπεια και επαγγελματισμός Καλή διάθεση για εργασία Προϋπηρεσία αν υπάρχει θα εκτιμηθεί Παροχές: Πολύ καλό πακέτο αποδοχών Πλήρης ασφάλιση Έξτρα μπόνους