Ειδικός τεχνολογίας #ομάδαReady (Δράμα)

VODAFONE
Πλήρης απασχόληση
Δράμα

Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της.

Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτοί που θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις «λύσεις» που ταιριάζουν σε εσένα, την οικογένειά σου ή ακόμα και την επιχείρησή σου.

Αν λοιπόν:

  • Έχεις πάθος με προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας
  • Αγαπάς την επικοινωνία και θέλεις να εξελιχθείς στο χώρο των πωλήσεων
  • Ενημερώνεσαι συχνά για τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας

Τότε είσαι Ready να φορέσεις τη Μωβ Μπλούζα και να ενταχθείς στην ομάδα μας!

Έπειτα από την αποστολή του βιογραφικού σου, θα λάβεις επικοινωνία για να προχωρήσεις σε Online Αξιολόγηση (στην Ελληνική γλώσσα).

  1. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, θα ενημερωθείς για να προχωρήσουμε σε Προσωπική συνέντευξη
  2. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, προχωράμε σε προσφορά εργασίας
  3. Πρόσληψη

Μάθε περισσότερα για την ομάδαReady εδώ: https://www.vodafone.gr/ypostirixi/eksipiretisi-omada-ready/

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτες Λατομείου Μαρμάρων

ΙΚΤΙΝΟΣ, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητούνται εργάτες - συρματοκόπτες - πιστολαδόροι για εργασία σε λατομεία μαρμάρων στις περιοχές Δράμας - Καβάλας. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί Παροχές:

Maintenance Technician

RAYCAP, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Raycap S.A., a global manufacturer and supplier of electrical protection, connectivity, and power management solutions for telecommunications, energy, transportation, and other industrial markets, seeks to recruit Maintenance Technician to join our Maintenance team in Drama. Scope Support the Maintenance Team in ensuring the proper functioning and upkeep of machinery and equipment. Primary Job Responsibilities: Assist in maintaining and servicing automated...

Σύμβουλος Εκπαίδευσης

EUROTRAINING, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Για τη στελέχωση της δομής στη πόλη της Δράμας , ζητείται απόφοιτος ΑΕΙ ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης με αντικείμενο απασχόλησης τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων και αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και προγραμμάτων σπουδών ΣΑΕΚ. Αρμοδιότητες Θέσης Εργασίας: Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου και γραμματειακή υποστήριξη Υλοποίηση αυτοχρηματοδοτούμενων σεμιναρίων Σχεδιασμός, προετοιμασία και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης voucher και λοιπών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης Απαραίτητα Προσόντα: Απαιτούμενες...