Διανομέας Ανταλλακτικών

Ι ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Είμαστε εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και αναζητούμε διανομέα ανταλλακτικών, για το υποκατάστημα της εταιρείας που εδρεύει στην περιοχή της Γιαννιτσών στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Η διανομή πραγματοποιείται με μοτοσυκλέτα κυρίως στο κέντρο και την δυτική Θεσσαλονίκη.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310513300 & 2310513400.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Κάτοχος διπλώματος μοτοσυκλέτας 125cc και αυτοκινήτου

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Γραμματειακής Υποστήριξης

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Ανώνυμη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον επισιτιστικό κλάδο αναζητεί υ ποψήφιο/α για την θέση της Γ ραμματειακής Υποστήριξης με έδρα εργασίας στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτος σχολής ΑΕΙ/ΤΕΙ σε οποιοδήποτε κλάδο Απαραίτητη προϋπόθεση η διετής εμπειρία Άριστη χρήση Η/Υ και γνώση προγραμμάτων Microsof Office Γνώση Αγγλικών Κάτοχος Ι.Χ αυτοκινήτου Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και διάθεση για ανάπτυξη και...

Βοηθός Κουζίνας

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΓΛΑΪΑΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Ζητείται Βοηθός Κουζίνας σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης (πενθήμερο, 7ωρο ή 6ωρο). *Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να καλέσουν στο 6946820617 . Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές:

Μάγειρας | Μαγείρισσα

ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει Μάγειρα | Μαγείρισσα. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Σχολής Μαγειρικής Τέχνης επιθυμητό Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Ομαδικό πνεύμα εργασίας Επαγγελματισμός Παροχές: Σταθερός μισθός και ασφάλιση Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον