Εξωτερικός πωλητής (εμπόριο ειδών αυτοκινήτου)

AUTO MOTO SHOP
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Εξωτερικός πωλητής από εταιρεία εμπορίας ειδών αυτοκινήτου με έδρα στην Θεσσαλονίκη, για την διεύρυνση του πελατολογίου σε Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία σε πωλήσεις χονδρικής στον τομέα των αυτοκινήτων
  • Δυνατότητα διανυκτέρευσης εκτός πόλης

Παροχές:

  • Μισθός
  • Bonus επίτευξης στόχων

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνικός / Εργάτης

VIATEC HELLAS, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη , που δραστηριοποιείται στον χώρο της αντιπροσώπευσης, εισαγωγής, εγκατάστασης και συντήρησης τεχνολογικού εξοπλισμού κτιρίων, αναζητά Τεχνικό / Εργάτη για την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή προϊόντων όπως αυτόματες συρόμενες υαλόθυρες, γκαραζόπορτες, ρολά. Απαραίτητα Προσόντα: Καλή αντίληψη, κριτικό πνεύμα, επιδεξιότητα, ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα Ακρίβεια, υπευθυνότητα και προσοχή Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα Ικανότητα επίλυσης θεμάτων Ελάχιστο απαραίτητο επίπεδο...

Τεχνικός Οπτικών Ινών

KMD COMMUNICATIONS, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Η KMD Telecom , εταιρεία με 20ετη πορεία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο, αναζητά εγκαταστάτες οπτικών ινών για σταθερή συνεργασία. Δυνατότητα εκπαίδευσης και ανέλιξης στον πλέον αναπτυσσόμενο κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Περιγραφή θέσης: Γ' φάση οπτικών ινών Ενεργοποιήσεις Κατασκευή δικτύου οπτικών ινών της Γ φάσης Κατασκευή από το FB του ορόφου στο ΟΤΟ...

Σερβιτόρος - Σερβιτόρα

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΓΛΑΪΑΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Ζητείται Σερβιτόρος - Σερβιτόρα σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. *Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να καλέσουν στο 6946820617 . Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Συνέπεια και επαγγελματισμός Καλή γνώση Αγγλικών Παροχές: