Τεχνίτρια Νυχιών

LA PERLA
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Τεχνίτρια Νυχιών από nail studio στην Ανάληψη.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310888302.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Eμπειρία σε αντίστοιχη θέση

Παροχές:

  • Ικανοποιητικός μισθός

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής Food Service - Horeca

STOHOS, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Η εταιρία STOHOS που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, ζητάει έμπ ειρους σύμβουλους αγορών για εξωτερικές πωλήσεις σε καταστήματα εστίασης. Περιγραφή Θέσης Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την: Αποτελεσματική εκπροσώπηση της εταιρείας στους πελάτες/συνεργάτες της. Επαφή με υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες, δημιουργία αναγκών, δειγματισμός - γευστική δοκιμή και πώληση των προϊόντων της εταιρίας Ανάπτυξη της περιοχής...

Οδηγός Γ' κατηγορίας

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΛΟΥΜΑΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ' κατηγορίας για αλυσιδάκι από εταιρεία ενοικιάσεων κάδων στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6944572431 . Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Γ' κατηγορίας Κάτοχος ΠΕΙ Παροχές:

Υπάλληλος για δημιουργική απασχόληση σε παιδότοπο

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος για δημιουργική απασχόληση παιδιών σε παιδότοπο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και Επαγγελματισμός Παροχές: