Εξυπηρέτηση πελατών - Τηλεφωνικό κέντρο

MIND MATTER
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

H Mind Matter αποτελεί την πλέον δυναμικά ανερχόμενη ελληνική εταιρία στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, με οργανωμένο και ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, με το εξειδικευμένο τμήμα B2B και το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων Mind Matter. Εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με ένα έυρος προιοντων σε περισσότερους από 250.000 πελάτες μας ετησίως, τους οποίους και εκπαιδεύουμε στη φιλοσοφία μας από το 2017.

Με έμφαση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και στην καινοτομία, η εταιρεία μας αναζητά ένα δυναμικό και επικοινωνιακό άτομο για την ενίσχυση του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας.

Αν και εσύ θέλεις να γίνεις μέλος μιας δημιουργικής και δυναμικής ομάδας τότε αυτή η θέση είναι για εσένα!

Οι βασικές αρμοδιότητες του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών - Reception, περιλαμβάνουν την απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων και email από πελάτισσες καθώς και την διαχείριση αλλαγών και επιστροφών προϊόντων.

Κύριες Αρμοδιότητες θέσης:

  • Απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις και email πελατών με επαγγελματισμό και ευγένεια.
  • Παροχή πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας.
  • Διαχείριση αιτημάτων αλλαγών και επιστροφών προϊόντων σύμφωνα με τις πολιτικές της εταιρείας. (παροχή σχετικής εκπαίδευσης)
  • Καταγραφή και επίλυση παραπόνων και προβλημάτων πελατών.
  • Συνεργασία με άλλα τμήματα για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση εξυπηρέτησης πελατών ή τηλεφωνικού κέντρου, κατά προτίμηση στο χώρο της ένδυσης.
  • Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες.
  • Ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών εργασιών και προτεραιοτήτων.
  • Άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Γνώση αγγλικών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
  • Άνεση στη χρήση υπολογιστών και προγραμμάτων διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM).

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
  • Φιλικό κα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης.
  • Εκπτώσεις στα προϊόντα της εταιρείας μας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μηχανικός / σχεδιαστής

GOLDEN DOOR ΑΒΕΕ, Αθήνα
πριν 36 λεπτά
Ζητείται μηχανικός για τη στελέχωση του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας Golden Door στον Ασπρόπυργο. Απαραίτητα προσόντα: - πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ  - άριστη γνώση Autocad 2d  - θα εκτιμηθεί γνώση Autocad 3d - άριστη γνώση office - θα εκτιμηθεί γνώση erp - οργανωτικές ικανότητες    

ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ

PARAMETROS GROUP, Αθήνα
πριν 2 ώρες
ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ Η Παράμετρος Μεταφορική, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των ψυχόμενων μεταφορών, ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, διανομής και μεταφοράς προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας στην Ελλάδα από το 2005. Διαθέτει 3 Κέντρα Διανομής πολλαπλών θερμοκρασιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Ιδιόκτητο στόλο 80 φορτηγών πολλαπλών θερμοκρασιών. Δέσμευση της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα εμπνέει και...

Τεχνικοί ή Ηλεκτρολόγοι

ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΚΕ, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Α.Π.Ε. αναζητά για το συνεργείο της στην Αθήνα T εχνικούς ή Hλεκτρολόγους για: Διαχείριση και εγκατάσταση εξοπλισμού οικιακών και εμπορικών φωτοβολταϊκών συστημάτων Ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία κατασκευής και λειτουργίας της ηλεκτρικής εγκατάστασης Παροχή τεχνικής υποστήριξης κατά τη διαδικασία κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες Επόπτευση των H/M εργασιών του Έργου και των υπεργολάβων Τήρηση ημερολόγιου και παρακολούθηση...