Ψήστης

ΠΣΑΡΑΣ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΝ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται άτομο για το πόστο τηγανιών και σχάρας σε εστιατόριο θαλασσινών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σερβιτόρος Α'

ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Το εστιατόριο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ ,το οποίο βρίσκεται στην Αιγαίου με Κηφισίας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ζητά σερβιτόρο / σερβιτόρα με γνώση παραγγελιοληψίας με εμπειρία για μόνιμη και σταθερή εργασία. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6980027462 (Δημήτρης) Ώρες επικοινωνίας : 10:00 - 16:00 Είδος Απασχόλησης : Πλήρης απασχόληση Απαραίτητα Προσόντα: Ομαδικό πνεύμα Συνέπεια και επαγγελματισμός Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Υψηλές αποδοχές Ευχάριστο περιβάλλον...

Ειδικευμένος /η ή Ανειδίκευτος/η Εργάτης /τρια

GAKOS, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Ζητείται ειδικευμένος/η ή ανειδίκευτος/η Εργάτης/τρια για εργασία σε πλήρη αυτοματοποιημένη παραγωγή πλαστικού προφίλ σε βιοτεχνία στο 10 χλμ Θεσ/νίκης - Έδεσσας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310782347. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Ψήστης

ΜΠΑΚΑΛ, Θεσσαλονίκη
πριν 21 ώρες
Από το εστιατόριο Μπακάλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητείται συνεργάτης ψήστης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: