ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ

AUTO TEXTILE A.E
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται έμπειρος αποθηκάριος με γνώσεις διαδικασιών αποθήκευσης απο παραγωγική -εμπορική εταιρεία με έδρα στην Δυτική Θεσσαλονίκη η οποία εξειδικεύεται στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα .

Βασικό χαρακτηριστικό του υποψηφίου χρειάζεται να είναι η διάθεση για μακροχρόνια συνεργασία και η επιθυμία για ατομική εξέλιξη .

Θα προτιμηθούν άτομα με γνώση χειρισμού scanner -PDA.

Ολα τα βιογραφικά θα εξεταστούν απο το τμήμα προσωπικού και θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τους κατάλληλους υποψηφίους για προσωπική συνέντευξη .

Απαραίτητα Προσόντα:

Ακεραιότητα χαρακτήρα

Όρεξη για εκμάθηση και εξέλιξη

Κατεύθυνση προς τις αξίες τις εταιρείας

Ευγένεια και ενδιαφέρον προς το σύνολο


Παροχές:


Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Οδηγός Ε' Κατηγορίας

ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 55 λεπτά
Ο Όμιλος Εταιρειών ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ με κυρίαρχη θέση στην παραγωγή και επεξεργασία κρέατος, στην παραγωγή και εμπορία ζωοτροφών αλλά και στον ξενοδοχειακό κλάδο, ζητεί για μόνιμη εργασία στις εγκαταστάσεις της στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης : Οδηγός Ε' κατηγορίας Απαραίτητα Προσόντα: Επαγγελματικό Δίπλωμα Οδήγησης Ε' κατηγορίας Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας Θα εκτιμηθούν γνώσεις χειρισμού συρόμενου Παροχές:

Βοηθός Μάγειρας

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, Θεσσαλονίκη
πριν 55 λεπτά
Μεγάλο & κεντρικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη αναζητά υποψηφίους για την κάλυψη της θέσης: Βοηθός Μάγειρα. Η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης. Επιθυμητή η κάρτα ανεργίας Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτος σχολής μαγειρικής τέχνης Προϋπηρεσία σε οργανωμένη κουζίνα Γνώση βασικών τεχνικών μαγειρικής Ικανότητα εργασίας υπό πίεση Δημιουργική σκέψη Ικανότητα εκτέλεσης οδηγιών Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Οργανωτικές δεξιότητες Τήρηση κανόνων υγιεινής Ταχύτητα στην εκπόνηση...

Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΩΣΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Ζητείται Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάτης από εταιρεία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλέφωνο 6944260356. Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις Παροχές: