Υπεύθυνος καταστήματος – Store Manager | Κερατσίνι

COFFEE LAB
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η Coffee Lab ξεκίνησε το ταξίδι της από την Χαλκίδα το 2009, είναι η πρώτη αλυσίδα street coffee που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee και που προσφέρει αποκλειστικά single origin ποικιλίες καφέ από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Η ομάδα της Coffee Lab παρακολουθεί τον καφέ από την καλλιέργεια ακολουθώντας τις αρχές του (direct trade), ενισχύοντας τη βιώσιμη καλλιέργεια και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας. Έτσι, εξασφαλίζει το full traceability και γνωρίζει όλα τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε σοδειάς.

Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα έγινε η βάση της επιτυχίας των CoffeeLab που απέκτησαν αμέσως πιστούς φίλους. Σήμερα, περισσότερα από 180 καταστήματα βρίσκονται παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνολικά 10 χώρες.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η η Coffee Lab κατέκτησε στις 28/11/2023 στην Βαρκελώνη, το βραβείο «Best Coffee Chain Southern Europe» στα European Coffee Awards 2023.

Το κατάστημά Coffeelab που βρίσκεται στο Κερατσίνι – Λεωφόρος Σαλαμίνος 114 & Παύλου Φύσσα, αναζητά Υπεύθυνο καταστήματος – Store Manager για άμεση πρόσληψη

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Εμπειρία σε αντίστοιχο κλάδο θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Εξαιρετικά επικοινωνιακός, ικανός να παρακινήσει μια ομάδα
  • Πολύ καλή Γνώση του Microsoft Office
  • Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ισχυρή ικανότητα πολλαπλών εργασιών

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μηχανικός - Βοηθός μηχανικού μοτοσυκλετών

MICHAILIDIS MOTO SHOP & SERVICE, Αθήνα
πριν 17 λεπτά
Η MichailidisMoto Shop & Service , εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα SYM, DAYTONA,στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου , αναζητά Βοηθό μηχανικού ή Μηχανικό μοτοσυκλετών, 18-29 ετών για πλήρη απασχόληση (η πρόσληψη θα γίνει πρόγραμμα της ΔΥΠΑ). Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας Επαφή με το αντικείμενο (μοτοσυκλέτα - σκούτερ) Παροχές:

Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης

INTERPLAST, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Η ΕΛΒΙΩΜ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου Interplast AE, επιθυμεί να προσλάβει στις Αχαρνές Αττικής : Μηχανικό Παραγωγής και Διοίκησης Απαραίτητα Προσόντα: Απαιτούμενα Προσόντα: Πτυχίο Μηχανικού Άριστη Γνώση Αγγλικής γλώσσας Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ Ικανότητες επικοινωνίας και διοίκησης Επιθυμητά πρόσθετα προσόντα: Εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση Ικανότητες οργάνωσης με έμφαση στη λεπτομέρεια Ομαδικό πνεύμα Προσαρμοστικότητα Άδεια οδήγησης Ι.Χ. Γνώση άλλων ξένων...

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Αρμοδιότητες:   Προετοιμασία και έλεγχος λειτουργίας των Ανυψωτικών Μηχανημάτων πριν την παράδοση στους πελάτες. Αποτελεσματική αντιμετώπιση των ηλεκτρολογικής και μηχανολογικής φύσης θεμάτων λειτουργίας των Ανυψωτικών μηχανημάτων. Ενεργή συμμετοχή σε οποιαδήποτε εργασία λαμβάνει χώρο εντός και εκτός του συνεργείου.   Δεξιότητες , Ικανότητες & Εμπειρία: Πτυχίο ΤΕΙ/ΙΕΚ/ΤΕΣ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού / Μηχανικός Οχημάτων / Αυτοκινήτων Ανεπτυγμένη Ικανότητα κατανόησης ηλεκτρολογικών σχεδίων Γνώση/Εξοικείωση με σύγχρονα ηλεκτρονικά...