Πολιτικός Μηχανικός

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων με έδρα τα Βόρεια Προάστια, αναζητά Πολιτικό Μηχανικό με τουλάχιστον 3ετή προϋπηρεσία για πλήρη απασχόληση.

Αρμοδιότητες

  • Επίβλεψη και οργάνωση εργασιών συντήρησης, επισκευής βλαβών όλων των ακινήτων της εταιρείας
  • Επικοινωνία με συνεργεία και προμηθευτές
  • Παρακολούθηση χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού των εργασιών
  • Σύνταξη συγκριτικών πινάκων αξιολόγησης προσφορών
  • Τήρηση ημερολογίου και αρχείο έργου
  • Πρόληψη και επίλυση τεχνικών προβλημάτων

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Οδηγοί Σχολικών Λεωφορείων

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Αθήνα
πριν 19 λεπτά
Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης αναζητούν οδηγό σχολικού λεωφορείου με δίπλωμα Β' ή Δ' Κατηγορίας . Απαραίτητα Προσόντα: Αυστηρή τήρηση του Κ.Ο.Κ. Υπομονή και ομαδικότητα Συνέπεια και τυπικότητα Δίπλωμα Β' ή Δ' κατηγορίας Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Άριστο περιβάλλον εργασίας, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης

Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, Αθήνα
πριν 12 ώρες
Ζητείται Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων από εταιρεία που αναλαμβάνει ηλεκτρολογικά έργα σε όλη την Αττική. Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία Δίπλωμα οδήγησης Β' κατηγορίας Ευγένεια και εργατικότητα Επαγγελματισμός και συνέπεια Παροχές: Πλήρης απασχόληση Ασφάλιση Εξέλιξη Μισθός: 1500- 2000 ευρώ (αναλόγως προσόντων)

Ειδικός τεχνολογίας #ομάδαReady (Πετρούπολη | Αθήνα)

VODAFONE, Αθήνα
πριν 13 ώρες
Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας ) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της. Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτοί που θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις «λύσεις» που ταιριάζουν σε εσένα, την...