Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες

VITACURA AMBULANCE
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητούνται Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για νοσηλεία κατ οίκον, στη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Παρέχεται όχημα για τις μετακινήσεις.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Νοσηλευτή / Βοηθού Νοσηλευτή
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Νοσηλευτή / Νοσηλεύτρια
  • Δίπλωμα οδήγησης Α1 ή Β κατηγορίας
  • Επιθυμητή εμπειρία

Παροχές:

  • Αξιοπρεπής μισθός
  • Όχημα για τη μετακίνηση
  • Απαραίτητος νοσηλευτικός εξοπλισμός
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943222020

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Οδηγός

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 1 ώρα
Οδική μεταφορά ολοκληρωμένων προϊόντων και πρώτης ύλης προς και από τη παραγωγή ή κέντρα λιανικής πώλησης και διανομών Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Υπάλληλος διαχείρισης επικοινωνίας με πελάτες

ΥΦΑΣΜΑΤΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Αναζητούμε ένα επικοινωνιακό και δυναμικό άτομο, για να ενταχθεί στην ομάδα μας για μακροχρόνια συνεργασία. Αν αγαπάς την επικοινωνία και έχεις όρεξη να εξελιχθείς, θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Αρμοδιότητες Διαχείριση εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας Επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές, τόσο εγχώριους όσο και εξωτερικούς Προετοιμασία και αποστολή τιμολογίων Υποστήριξη και οργάνωση γραφείου Διαχείριση καμπανιών μέσω Mailchimp/ je Απαραίτητα Προσόντα: Καλή...

Μονταδόρος στο τμήμα ταπετσαρίας

KATMETAL, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Εταιρεία κατασκευής επίπλων γραφείου με έδρα την Αγχίαλο ζητά Μονταδόρο στο τμήμα ταπετσαρίας. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία Γνώση λειτουργίας ξυλουργικών μηχανημάτων Διάθεση για εργασία Συνέπεια- Επαγγελματισμός Παροχές: Πλήρης μόνιμη απασχόληση Ανταγωνιστικός μισθός (ανάλογος των προσόντων) Ασφάλιση Προοπτικές εξέλιξης