Μηχανικός Πεδίου

MULTIGAS
Πλήρης απασχόληση
Σέρρες

Ζητείται Μηχανικός Μετώπου για τις Σέρρες από τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών & δημοσίων έργων κατασκευής δικτύων Φυσικού Αερίου και Ύδρευσης με έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6937 234988.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτες τμήματος παραγωγής

NEKTAR, Σέρρες
πριν 1 μέρα
Η Σερραϊκή επιχείρηση αναψυκτικών ΑΦΟΙ Γ Κουρτίδη ΑΕ - Nektar αναζητά άτομα για την στελέχωση του τμήματοςπαραγωγής. Η ακριβής θέση εξαρτάται από τις ικανότητες του υποψηφίου. Θ α εκτιμηθούν σχετικές γνώσεις, προϋπηρεσία και πτυχία (υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, ψυκτικού, χειριστής μηχανημάτων). Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, πενθήμερο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2321059104 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Promoters (Προωθητές / Προωθήτριες)

PE2 CREATIVE, Σέρρες
πριν 1 εβδομάδα
Η διαφημιστική εταιρία Pe2Creative, αναζητά για άμεση απασχόληση προωθητές/προωθήτριες (Promoters). Η θέση αφορά part-time εργασία σε προωθητικές ενέργειες στην περιοχή των Σερρών . Απαραίτητα Προσόντα: Πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες Ευχέρεια στη χρήση νέων τεχνολογιών (smartphones, tablets) Καλή γνώση Αγγλικών Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί Παροχές:

Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΒΕΕ, Σέρρες
πριν 1 εβδομάδα
Η Κρι Κρι… Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που μπορεί με περηφάνια να ανατρέξει στα 69 χρόνια ιστορίας της, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο παρόν με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες και επενδύοντας συνεχώς σε ένα πολλά υποσχόμενο και συναρπαστικό μέλλον! Οι άνθρωποί μας είναι πάνω από όλα! Στην Κρι Κρι πιστεύουμε ότι επενδύοντας στους ανθρώπους μας, επενδύουμε στην επιτυχία...