Αποθηκάριος

KAYAK
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη
Η ΚΑΥΑΚ ΑΒΕΕ, ηγέτιδα στο χώρο παρασκευής παγωτού και γλυκού, η οποία έχει την αποθήκη της στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκη ζητά
ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ

για εποχιακή απασχόληση από 05/2023 έως και 10/2023

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και κλάδο
  • Κάτοικος δυτικής Θεσσαλονίκης για εύκολη πρόσβαση στον χώρο εργασίας
  • Γνώσεις χειρισμού Η/Υ
  • Επικοινωνιακός - Εξυπηρετικός - Οργανωτικός – Αποδοτικός
  • Επιθυμητή η γνώση Αγγλικών

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνικός Η/Υ

ALFANET, Θεσσαλονίκη
πριν 4 λεπτά
Η ALFANET A.E. , που κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει : Τεχνικό Η/Υ Τα κύρια καθήκοντα του ρόλου περιλαμβάνουν: Συναρμολόγηση και επισκευή Η/Υ Έλεγχο καλής Λειτουργίας Η/Υ Απαραίτητα Προσόντα: Απαιτούμενα χαρακτηριστικά / ικανότητες για το ρόλο: Υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για το χώρο του Hardware H/Y Δέσμευση για το αποτέλεσμα...

Υπάλληλος φύλαξης παιδιών σε παιδότοπο

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 1 ώρα
Ζητείται Υπάλληλος για την φύλαξη και την δημιουργική απασχόληση παιδιών στο χώρο του παιδότοπου στους Αμπελόκηπους. Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Ικανότητα εργασίας σε ευέλικτο ωράριο Παροχές:

Receptionists για καταστήματα ACS

ACS COURIER, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Ζητούνται Receptionists για καταστήματα ACS στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, στο Ρετζίκι και στον Λαγκαδά . Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: