Ηλεκτρολόγος & βοηθός

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται ηλεκτρολόγος τεχνίτης και βοηθός στην πόλη Θεσσαλονίκη με γνώσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις καικατά προτίμηση με δικό του μεταφορικό μέσο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Θοδωρής(6986989796) και Μάρκος (6934591271)

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Δικηγόρος με επταετή εμπειρία

VLP, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Η δικηγορική εταιρεία VLP επιθυμεί την πρόσληψη δικηγόρου με επταετή και πλέον εμπειρία στο γραφείο της Θεσσαλονίκης. Απαιτείται εμπειρία στη σύνταξη δικογράφων αστικού και εμπορικού δικαίου καθώς με σε παράσταση στα δικαστήρια. Επιπλέον απαιτούμενα προσόντα: Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και ηλεκτρονικών υπολογιστών Ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα Τυχόν μεταπτυχιακός τίτλος θα συνεκτιμηθεί. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Export Manager

FARMA-CHEM SA, Θεσσαλονίκη
πριν 16 ώρες
Η FARMA-CHEM SA η οποία είναι μια 100% ιδιωτική Ελληνική εταιρεία, κατέχει σήμερα κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης φυτοπροστατευτικών Προϊόντων, Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης & Βιοκτόνων. Η εταιρία εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης και αναζητά Export Manager , για την υποστήριξη και ανάπτυξη των πωλήσεών της στο εξωτερικό. Αρμοδιότητες Ανάπτυξη και υποστήριξη του...

Πωλητής / Πωλήτρια Φαρμακείου

Εταιρία ιατροτεχνολογικών ειδών - Παραφαρμακευτικών, Θεσσαλονίκη
πριν 18 ώρες
Όμιλος επιχειρήσεων, στο χώρο της υγείας, σε συνέχεια δυναμικής ανάπτυξής του τμήματος πωλήσεων των ιατροτεχνολογικών & παραφαρμακευτικών προϊόντων: Αναζητά Έμπειρο Πωλητή / Πωλήτρια Φαρμακείου για τις περιοχές της Β.Ελλάδας Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την διαχείριση του υπάρχοντος δικτύου φαρμακείων και κυρίως για την ανάπτυξη αυτού στον τομέα ευθύνης του, με στόχο την μεγιστοποίηση της ορατότητας και...