B2B Συνεργάτες για Εταιρεία Πωλήσεων

Marketing Group
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Η εταιρεία μας αναζητά συνεργάτες, για το τμήμα των Β2Β πωλήσεων και του marketing, λόγω ανάπτυξης του πελατολογίου μας.

Οι συνεργάτες θα ενταχθούν σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την επαγγελματική εξέλιξη και τις υψηλές οικονομικές απολαβές.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Αξιολόγηση του πελάτη και των αναγκών του
  • Δημιουργία νέων πελατών μέσω συναντήσεων

Παροχές:

  • Ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ανάπτυξης
  • Μόνιμη συνεργασία
  • Bonus με την επίτευξη στόχων


Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν, ωστόσο δεν θεωρείται απαραίτητη καθώς παρέχεται πλήρης καθοδήγηση.

Στείλε μας το βιογραφικό σου ως 31/10/24 και εφόσον αξιολογηθεί θετικά ένας συνεργάτης από το τμήμα του HR θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Store Manager

VFG, Αθήνα
πριν 53 λεπτά
Η εταιρεία VFG Group αναζητάει Store Manager για το κατάστημα της στο The Mall Athens. Αρμοδιότητες : Διαχείριση & επίβλεψη καθημερινών διαδικασιών καταστήματος Διαχείριση & αναπλήρωση αποθεμάτων Διαχείριση προσωπικού καταστήματος: εβδομαδιαία προγράμματα, άδειες, καταμερισμός εργασιών Άριστη εξυπηρέτηση πελατών Ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πωλητών και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Συνεχής εκπαίδευση και παρότρυνση για άψογη εξυπηρέτηση των πελατών. Απαραίτητα Προσόντα:...

Τεχνικό Ελεγκτή ΙΚΤΕΟ

ΙΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ Α.Ε., Αθήνα
πριν 1 ώρα
Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ Α.Ε. στο Παλαίο Φάληρο ζητά για την στελέχωση του Τεχνικού Τμήματος : Τεχνικό Ελεγκτή ΙΚΤΕΟ Απαραίτητα Προσόντα: -Πιστοποιητικό ελεγκτή ΚΤΕΟ . -Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους). -Αδεία οδήγησης Ι.Χ. Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί αναλόγως .

Πωλητές/ Πωλήτριες Νέα Σμύρνη

PET CITY, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Πωλητές/τριες - Νέα Σμύρνη Έχεις πάθος για τις πωλήσεις; Θέλεις να εργαστείς και να εξελίξεις την καριέρα σου σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον; Αγαπάς τα κατοικίδια όσο εμείς; Μην περιμένεις άλλο! Κάνε τώρα την αίτησή σου και γίνε μέλος της πιο Pawsome ομάδας Ποιοι είμαστε: Ο Όμιλος Pet City είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τροφών και αξεσουάρ κατοικίδιων...