Ταμίες - Barista

ΑΛΥΣΙΔΑ MINI MARKET - CAFE
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη
Αλυσίδα mini market / cafe (24h) ζητά για τα καταστήματά της στo κέντρο Θεσσαλονίκης προσωπικό για την κάλυψη θέσης της παραγωγής καφέ και της διαχείρισης του ταμείου.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Παρκαδόρος - Πωλητής Βενζίνης

GAS & PARK, Θεσσαλονίκη
πριν 48 λεπτά
Ζητείται Παρκαδόρος - Πωλητής Βενζίνης σε βενζινάδικο στο Φάληρο στην Θεσσαλονίκη. Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Β' κατηγορίας Αγγλικά Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές: Πλήρης απασχόληση

Υπάλληλος για το τμήμα πωλήσεων

VICKO, Θεσσαλονίκη
πριν 48 λεπτά
Ζητείται Υ πάλληλος για το τμήμα πωλήσεων του καταστήματος VICKO στην περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Δημοκρατίας . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Ηλικία 18 - 29 ετών (λόγω ένταξης σε πρόγραμμα της ΔΥΠΑ) Παροχές:

Οδηγός Ασθενοφόρου - Διασώστης

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Με μια πορεία 40 ετών στο χώρο της Υγείας ο Όμιλος εταιρειών ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στην Ελλάδα. Στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ , οι Άνθρωποι μας είναι η καρδιά της εταιρείας μας και υποστηρίζουν ενεργά την Υπόσχεσή μας « Να είμαστε εδώ για την Υγεία όλων ». Με όχημα τις Αξίες μας: Σεβασμός στον Άνθρωπο, Προσήλωση στην Ποιότητα,...