Πωλητής σε τεχνικό πολυκατάστημα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Σέρρες

Ζητείται Πωλητής για εργασία σε τεχνικό πολυκατάστημα (Σιδηρικά - Χρώματα - Υδραυλικά - Κλειδιά - Ηλεκτρολογικά - Είδη κήπου κ.τ.λ.) στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ωράριο καταστημάτων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2321023332 - 6937226229

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα αυτοκινήτου και επιθυμητό δίπλωμα scooter έως 50cc
  • Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με γνώση στο χώρο ή ακόμη και με προϋπηρεσία σε ανάλογο κατάστημα

Παροχές:

  • Μισθός 700 - 750 ευρώ

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων

GROWPLAN, Σέρρες
πριν 20 ώρες
Η Growplan ζητά Πτυχιούχο Πολυτεχνικής Σχολής ή Οικονομικών Επιστημών στα γραφεία της στις Σέρρες για την κάλυψη της θέσης: Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων . Περιγραφή Θέσης: Συγγραφή και υποβολή αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων Συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για την συγγραφή και υποβολή αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων Εκπόνηση των απαιτούμενων παραδοτέων καθώς και σύνταξη και υποβολή εκθέσεων επίδοσης...

Promoters (Προωθητές / Προωθήτριες)

PE2 CREATIVE, Σέρρες
πριν 1 εβδομάδα
Η διαφημιστική εταιρία Pe2Creative, αναζητά για άμεση απασχόληση προωθητές/προωθήτριες (Promoters). Η θέση αφορά part-time εργασία σε προωθητικές ενέργειες στην περιοχή των Σερρών . Απαραίτητα Προσόντα: Πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες Ευχέρεια στη χρήση νέων τεχνολογιών (smartphones, tablets) Καλή γνώση Αγγλικών Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί Παροχές:

Τεχνικός Service Ανελκυστήρων

METRON, Σέρρες
πριν 3 εβδομάδες
Η Μέτρον Αυτοματισμοί ΑΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία ανελκυστήρων, με δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους. Κατατάσσεται μεταξύ των ηγετών στον παγκόσμιο χώρο, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων. Αναζητούμε υποψήφιους που συμμερίζονται το όραμα, την φιλοδοξία και την δημιουργικότητά μας. Άτομα που με την μοναδική τους προσωπικότητα και καινοτόμες ιδέες...