Ζητούνται 3 συνεργάτες

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Σέρρες

Ζητούνται 3 άτομα δραστήρια, με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Δεν αφορά υπαλληλική θέση, αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, με ευελιξία χρόνου, part ή full time, εισοδήματα επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών αλλά και δυνατότητα σταθερού εισοδήματος βάση αποδοτικότητας.



Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα εισόδημα χωρίς όρια, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε στο 6953001351 για να κλείσετε το ραντεβού σας.



Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ διαδικτυακά με βιντεοκλήση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μαραγκός

M & T D, Σέρρες
πριν 6 μέρες
Ζητείται Μαραγκός με εμπειρία στο αντικείμενο, σε εταιρία επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και ειδικών κατασκευών στις Σέρρες , για μόνιμη συνεργασία. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Πωλητής Β2Β - Ενεργειακός Σύμβουλος

TOP ENERGY SOLUTIONS, Σέρρες
πριν 1 εβδομάδα
H Top Energy Solutions , στο πλαίσιο συνεργασίας με τον κυρίαρχο πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα, αναζήτα: Πωλητή B2B - Ενεργειακό Σύμβουλο για τον Νομό Σερρών . Κύριες αρμοδιότητες: Ανάπτυξη πωλήσεων με επισκέψεις σε επαγγελματίες Υποστήριξη πελατών Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία στις πωλήσεις (επιθυμητή, όχι απαραίτητη) Επικοινωνιακές ικανότητες Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ (επιθυμητό, όχι απαραίτητο) Ικανότητες οργάνωσης και αποτελεσματικής διαχείρισης των...

Τοπογράφος Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, Σέρρες
πριν 2 εβδομάδες
Ζητείται Τοπογράφος Μηχανικός από τεχνικό γραφείο στις Σέρρες, έως 29 ετών με ενεργή κάρτα ανεργίας με προοπτική για συνεργασία πέραν του προγράμματος. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: