Ζητούνται 3 συνεργάτες

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Ιωάννινα

Ζητούνται 3 άτομα δραστήρια, με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Δεν αφορά υπαλληλική θέση, αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, με ευελιξία χρόνου, part ή full time, εισοδήματα επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών αλλά και δυνατότητα σταθερού εισοδήματος βάση αποδοτικότητας.



Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα εισόδημα χωρίς όρια, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε στο 6953001351 για να κλείσετε το ραντεβού σας.



Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ διαδικτυακά με βιντεοκλήση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Promotion What's Up Student - Ιωάννινα

AMUSE, Ιωάννινα
πριν 1 εβδομάδα
H Amuse και η ομάδα καρτοκινητής του What's up σε ένα πανελλαδικό project που αφορά την προώθηση δωρεάν πακέτων καρτοκινητής, αναζητά νέου/νέες για part - time εξωτερική εργασία σε πανεπιστήμια, ΙΕΚ, φοιτητικά στέκια & εμπορικούς δρόμους με ευέλικτο ωράριο (πρωινό ή απογευματινό και Σ/Κ) στα Ιωάννινα . Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Ευχέρεια στην επικοινωνία Προσεγμένη εμφάνιση Tech friendly Παροχές:...

Οδηγός Β΄ κατηγορίας - Πωλητής/Πωλήτρια

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ, Ιωάννινα
πριν 2 εβδομάδες
Δίκτυο διανομών αναζητά να προσλάβει εξωτερικό πωλητή/ρια -οδηγό Β' κατηγορίας, μόνιμο κάτοικο Ιωαννίνων ή όμορων νομών για παραγγελιοληψία και διανομή σε καταστήματα τροφίμων και super market (δε χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα). Θέση εργασίας μόνιμης και πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Εργατικότητα Υπευθυνότητα και συνέπεια Δίπλωμα Β' κατηγορίας Παροχές: Μόνιμη σύμβαση αορίστου χρόνου 5ήμερη εργασία - πρωινή Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Πωλητής

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, Ιωάννινα
πριν 3 εβδομάδες
Ζητείται Πωλητής από μεγάλη οινοποιία για την περιοχή της Ηπείρου και της Κέρκυρας . Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητο δίπλωμα αυτοκινήτου Παροχές: