Ζητούνται 3 συνεργάτες

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Πάτρα

Ζητούνται 3 άτομα δραστήρια, με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Δεν αφορά υπαλληλική θέση, αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, με ευελιξία χρόνου, part ή full time, εισοδήματα επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών αλλά και δυνατότητα σταθερού εισοδήματος βάση αποδοτικότητας.


Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα εισόδημα χωρίς όρια, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε στο 6953001351 για να κλείσετε το ραντεβού σας.


Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ διαδικτυακά με βιντεοκλήση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Αποθήκης

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, Πάτρα
πριν 5 μέρες
Υπάλληλος Αποθήκης , με εξειδίκευση στις παραλαβές εμπορευμάτων και στην οργάνωση αποθήκης, ζητείται από Ανώνυμη Εταιρεία στη ΒΙΠΕ Πατρών . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη γνώση χειρισμού Η/Υ Γνώση Αγγλικών Γνώση χειρισμού συστήματος WMS διαχείρισης αποθήκης Εξειδίκευση στις παραλαβές εμπορευμάτων και στην οργάνωση αποθήκης Παροχές:

Πωλητής / Πωλήτρια Λιανικής

ADMIRAL, Πάτρα
πριν 6 μέρες
H ADMIRAL είναι η Νο1 Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών. Σήμερα, τα αθλητικά σήματα Admiral, Kappa, Maui and Sons και Starter προωθούνται μέσω των 134 Admiral Sport Shops, σε σημεία πώλησης shop in shop αλλά και σε καταστήματα duty free και αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο,...

Υπάλληλος λογιστηρίου Γ' κατηγορίας

Εμπορική εταιρία διανομής τροφίμων, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Εμπορική εταιρία στο χώρο των τροφίμων στην Πάτρα ζητά υπάλληλο λογιστηρίου. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ Οικονομικών Σπουδών (επιθυμητή Λογιστική κατεύθυνση) Προϋπηρεσία 3 ετών σε μηχανογραφημένο λογιστήριο με τήρηση Διπλογραφικών βιβλίων Εμπειρία σε ERP συστήματα Καταχώρηση εγγράφων λογιστικής και εμπορικής διαχείρισης. Συμφωνίες ταμείων καταστημάτων και εισπρακτέων λογαριασμών Άριστη γνώση Η/Υ (MS Office) Πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας Παροχές: Πλήρης ασφάλιση Ευχάριστο...