Family Advisor | Κιλκίς

VODAFONE
Πλήρης απασχόληση
Κιλκίς

Στη Vodafone ενθαρρύνουμε την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας, προσφέροντας ένα περιβάλλον που συνδυάζει την καινοτομία με την ανθρώπινη προσέγγιση. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και πιστεύουμε στη δύναμη των νέων ιδεών, επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Είμαστε μια μεγάλη oμάδα που επιδιώκει να κάνει τη διαφορά για τους πελάτες και την κοινότητά μας. Αναζητούμε έναν Family Advisor για να συμμετάσχει στην ομάδα μας, βοηθώντας στην επέκταση του οικιακού πελατολογίου και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Περιγραφή θέσης

Ως Family Advisor στη Vodafone, θα διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στην εμπειρία των πελατών μας, προσφέροντας προσωπική και εξατομικευμένη υποστήριξη. Η καθημερινότητά σας θα περιλαμβάνει την οργάνωση συναντήσεων με πελάτες στον χώρο τους, την ανάλυση των αναγκών τους και την πρόταση ιδανικών λύσεων που ανταποκρίνονται στα προφίλ τους. Θα είστε ο σύνδεσμος μεταξύ της εταιρείας και των πελατών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επαφή είναι επαγγελματική και αποτελεσματική. Επιπλέον, θα καθοδηγείτε τους πελάτες μας στις νέες τεχνολογίες, βοηθώντας τους να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των υπηρεσιών μας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος/η Λυκείου (Επιθυμητό ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ)
  • Άριστες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Ευελιξία, οργάνωση και σωστή διαχείριση χρόνου
  • Προϋπηρεσία σε πωλήσεις θα εκτιμηθεί ως επιπλέον προσόν

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό Πακέτο Αποδοχών: Ελκυστικό πακέτο μισθοδοσίας με υψηλά μηνιαία bonus επίτευξης στόχων.
  • Συνεχής Εκπαίδευση: Πρόσβαση σε συνεχόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες.
  • Ανάπτυξη Δεξιοτήτων: Ευκαιρίες για ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Ψηφιακά Εργαλεία: Παροχή επαγγελματικού tablet και κινητού τηλεφώνου.
  • Προνόμια και Εκπτώσεις: Ειδικές εκπτώσεις/προνόμια στις υπηρεσίες του οργανισμού.
  • Ευκαιρίες Καριέρας: Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης εντός του οργανισμού με πλήρη υποστήριξη από το δίκτυο της Vodafone.

Στη Vodafone, δεν βλέπουμε την εργασία απλώς ως δουλειά αλλά ως μια ευκαιρία για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και να γίνετε μέρος μιας ομάδας που δημιουργεί το μέλλον.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αποθηκάριος

MR GREEK - PINSA ROMANA, Κιλκίς
πριν 4 μέρες
Ζητείται Αποθηκάριος από εταιρεία στο Κιλκίς . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, 5νθήμερη πρωινή εργασία, Δευτέρα – Παρασκευή. Αρμοδιότητες : Διαχείριση αποθήκης, αποθεμάτων και υλών (οργάνωση και παρακολούθηση, καταγραφή, απογραφή, τακτοποίηση, καθαριότητα) Συγκέντρωση παραγγελιών Φόρτωση και εκφόρτωση προϊόντων Έλεγχο φορτώσεων Παραλαβή και έλεγχος υλών Απαραίτητα Προσόντα: Οργανωτικότητα Ομαδικότητα Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

Τεχνικός διευθυντής εργοστασίου ανακύκλωσης -(κωδ: 24011003)

COSMOS JOBS, Κιλκίς
πριν 2 εβδομάδες
Από την COSMOS JOBS ζητείται τεχνικός διευθυντής , για εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Δήμο Παιονίας ( νομός Κιλκίς ). Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητα κάτοχος διπλώματος οδήγησης και Ι.Χ. . Παροχές: Ασφάλιση 1 ρεπό την εβδομάδα Μισθός από 1000 ευρώ , μεικτά ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ 24011003 COSMOS JOBS - O COSMOS της εργασίας Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310 887424 ** Παρακαλούνται οι...

Μηχανικός Αυτοκινήτων - Τεχνίτης Τροχών Βουλκανιζατέρ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, Κιλκίς
πριν 4 εβδομάδες
H επιχείρηση ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ συνεργείο αυτοκινήτων - βουλκανιζατέρ στο Κιλκίς, αναζητά υπάλληλο μηχανικό αυτοκινήτων-τεχνίτη τροχών . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. ** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα : 2341026053, 6982414002. Απαραίτητα Προσόντα: Εργατικότητα, Συνέπεια & Επαγγελματισμός Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις Εντιμότητα και ομαδικό πνεύμα Διάθεση για σταθερή εργασία σε σταθερό εργασιακό χώρο Διάθεση εργασίας - συνεργασίας - εξέλιξης Δίπλωμα οδήγησης...