Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση
Τρίκαλα

Ζητείται Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος μηχανικός με δεκαετή επαγγελματική εμπειρία για οργάνωση - επίβλεψη εργολαβίας καταμετρήσεων παροχών ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα να μας αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα από το οποίο να προκύπτει η δεκαετής επαγγελματική εμπειρία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού
  • 10ετής επαγγελματική εμπειρία

Παροχές:

  • Υψηλός μισθός
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Μεταφορικό μέσο

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος γραφείου τμήματος εισαγωγών

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ, Τρίκαλα
πριν 6 μέρες
Η Γκοργκόλης Α.Ε ., εισαγωγική εταιρεία μοτοσυκλετών, αναζητά υποψήφιο για πλήρη απασχόληση στα Τρίκαλα (έδρα) για γραμματειακή στελέχωση του Τμήματος Εισαγωγών. Απαραίτητα Προσόντα: Καλή γνώση της αγγλικής Πτυχίο ΑΕΙ -ΤΕΙ Καλή γνώση Η/Υ, Office Προϋπηρεσία σε εμπορική εταιρεία θα ληφθεί υπόψη Παροχές:

Σερβιτόρος / Σερβιτόρα

GALLERY ART HOTEL, Τρίκαλα
πριν 1 εβδομάδα
Ξενοδοχείο στα Τρίκαλα ζητά Υπάλληλο για service. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή Παροχές:

Cosmote e-Value | Σύμβουλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης - Τρίκαλα

COSMOTE E-VALUE, Τρίκαλα
πριν 3 εβδομάδες
Όπου και αν μένεις...είμαστε 2 κλικ away! Εάν θέλεις… Να δείξεις το ταλέντο σου στην επικοινωνία, να εξελιχθείς σαν επαγγελματίας και να χτίσεις το μέλλον σου, απασχολήσου ως Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης. Πρόκειται για 6ωρη, 5θήμερη απομακρυσμένη απασχόληση μέσω συνεργαζόμενων με την Cosmote e-Value εταιριών με αντικείμενο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος εάν… Έχεις ολοκληρώσει τουλάχιστον το Λύκειο...