Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση
Ρόδος

Ζητείται Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος μηχανικός με δεκαετή επαγγελματική εμπειρία για οργάνωση - επίβλεψη εργολαβίας καταμετρήσεων παροχών ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα να μας αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα από το οποίο να προκύπτει η δεκαετής επαγγελματική εμπειρία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού
  • 10ετής επαγγελματική εμπειρία

Παροχές:

  • Υψηλός μισθός
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Μεταφορικό μέσο

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Γραφείου Καταμέτρησης - Ρόδος

BRINKS HELLAS, Ρόδος
πριν 1 εβδομάδα
Η BRINK'S δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους ως ηγέτης στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο της διακίνησης χρηματικών αξιών και της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Αυτή την περίοδο ανα ζητάμε Υπαλλήλους Γραφείου Καταμέτρησης για τη Ρόδο! Ο Ρόλος σου: Η καταμέτρηση των χαρτονομισμάτων και των κερμάτων που διακινεί η εταιρία για τους πελάτες της. Η...

Βοηθός λογιστηρίου

ΡΟΔΙΑΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, Ρόδος
πριν 2 εβδομάδες
Ζητείται βοηθός λογιστή για κάλυψη μιας θέσης σε λογιστικό γραφείο στην περιοχή της Ρόδου . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Ωράριο εργασίας : Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 με 17.00. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Σύμβουλος Πωλήσεων Τεχνολογίας (πλήρης απασχόληση) Public + Home, Ρόδος Λ.Λίνδου

PUBLIC, Ρόδος
πριν 3 εβδομάδες
Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Επειδή δεν είναι απλά μια δουλειά στο Retail, είναι η ιστορία σου! Στο Public Group πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων μας με βιώσιμο τρόπο. Γι' αυτό δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτό που κάνεις, αλλά στο ποιος μπορείς να γίνεις. Δεσμευόμαστε να τροφοδοτήσουμε την ανάπτυξή σου, γιατί όταν κερδίζεις εσύ, κερδίζουμε όλοι. Φαντάσου ένα...