Πωλητής - Πωλήτρια Καταστήματος

DUR
Πλήρης απασχόληση
Πάτρα

Η αλυσίδα καταστημάτων ανδρικής ένδυσης DUR με δυναμική παρουσία που ξεπερνά το μισό αιώνα στο πλαίσιο της συνεχούς αναπτυξιακής στρατηγικής αναζητά πωλητή - πωλήτρια πλήρους απασχόλησης για το κατάστημα της στην Πάτρα.

Έχεις πάθος για τη μόδα και πάντα υποστηρίζεις την εμφάνισή σου με ποιοτικές και μοντέρνες επιλογές;

Αν έχεις επικοινωνιακές ικανότητες, εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων καθώς και διάθεση για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, τότε μια καριέρα στα καταστήματα της DUR μπορεί να είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς.

Περιγραφή Θέσης:

  • Επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών παρέχοντας μια αυθεντική DUR εμπειρία κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα.
  • Σύνθεση ενδυματολογικών προτάσεων και ανάδειξη προϊόντων δημιουργώντας ξεχωριστές εικόνες μέσα από τη μεγάλη ποικιλία κωδικών, υφασμάτων, σχεδίων και χρωμάτων των συλλογών.
  • Τακτοποίηση καταστήματος, συσκευασία αγορών κ.λπ.

Προσόντα:

  • Επιθυμητή εμπειρία στον χώρο της μόδας.
  • Γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  • Ικανότητα στην εξυπηρέτηση διαφορετικών πελατών

Η εταιρεία:

Η DUR είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά το μισό αιώνα διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο 30 καταστημάτων λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος σε Internet Cafe

INTERNET CAFE, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται Υπάλληλος για κατάστημα Internet Cafe στην Πλατεία Ομονοίας στην Πάτρα (Ομονοίας 36). Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Telesales Agent | Πάτρα

Icall Support & Growth, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Η εταιρεία iCall , ως επίσημος εμπορικός συνεργάτης της Vodafone , δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνίων τα τελευταία 13 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας. Υπάρχει θέση στην ομάδα μας και για εσένα! Σχετικά με τη θέση εργασίας: Αρμοδιότητα του/της υποψηφίου/ας είναι...

Υπάλληλος Εμπορικής Διαχείρισης

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΓΙΑ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Η ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΓΙΑ ΑΒΕ στην Πάτρα ζητά Υπάλληλο για το τμήμα Εμπορικής Διαχείρισης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτος/η ΑΕΙ/ΤΕΙ Γνώσεις τιμολόγησης Γνώσεις εμπορικών προγραμμάτων όπως GALAXY, SINGULAR SEN Καλή γνώση Η/Υ και MS Office Γνώση της Αγγλικής γλώσσας Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση λογιστικών προγραμμάτων θα εκτιμηθεί Μεταφορικό μέσο Παροχές: