Audiologist /Senior Audiologist

Prospect Health
Πλήρης απασχόληση
Πάτρα
Ακουολόγος για Ανώτερη Διοικητική Θέση (Κύπρος)

  • Εξαιρετικό πακέτο παροχών - μισθός διαπραγματεύσιμος
  • Κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης
  • Η άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ

Εδραιωμένη, ιδιόκτητη Κυπριακή Ακουολογική Εταιρεία με τρεις κλινικές ζητά να προσλάβει έναν πλήρως καταρτισμένο ακουολόγο. Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι πρωτοεμφανιζόμενος, πρόθυμος και έτοιμος να αναλάβει έναν ανώτερο διοικητικό ρόλο, σε στενή συνεργασία με τον ιδρυτή-ιδιοκτήτη και Κλινικό ακουολόγο με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας εντός και εκτός Κύπρου.

Η άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Η θέση προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Άριστο πακέτο μισθού
  • Σχέδιο κινήτρων με βάση την απόδοση
  • Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη
  • Κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης
  • Υποστήριξη βίζας και άδειας εργασίας

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ

Εάν είστε ακουολόγος στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα προσόντα σας μπορούν να μεταφερθούν ώστε να πληρούν τα κυπριακά πρότυπα. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία.

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην αποστολή της να προσεγγίσει περισσότερους πάσχοντες από απώλεια ακοής και να τους βοηθήσει να μεταμορφώσουν την υγεία της ακοής τους και να αποκτήσουν μια πιο ικανοποιητική, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εάν είστε παθιασμένοι με την ακοή, θέλετε να διαχειριστείτε τις δικές σας Ακουολογικές Κλινικές και αναζητάτε μια πρόκληση σε ένα ηλιόλουστο νησί, σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε την αίτησή σας.

Γιατί να μετακομίσετε στην Κύπρο;

Η Κύπρος, ένα πανέμορφο νησί στην ανατολική Μεσόγειο, προσφέρει μια πληθώρα από πλεονεκτήματα που την καθιστούν ελκυστικό προορισμό για μετανάστευση.

Κλίμα: Η Κύπρος φημίζεται για το μεσογειακό της κλίμα, με ζεστά, ξηρά καλοκαίρια και ήπιους, βροχερούς χειμώνες. Απολαύστε άφθονο ήλιο και ήπιες θερμοκρασίες όλο το χρόνο, ιδανικές για υπαίθριες δραστηριότητες και χαλάρωση στην παραλία.

Ποιότητα Ζωής: Η Κύπρος προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής, με χαλαρό ρυθμό διαβίωσης, φιλικούς ανθρώπους και ασφαλές περιβάλλον. Απολαύστε ένα ήρεμο και χαλαρό τρόπο ζωής, μακριά από την ένταση και το άγχος της σύγχρονης ζωής.

Φυσική Ομορφιά: Το νησί διαθέτει εκπληκτική φυσική ομορφιά, με πανέμορφες ακτές με γαλάζια νερά, γραφικά ορεινά χωριά και πλούσια τοπία. Εξερευνήστε τα μονοπάτια πεζοπορίας, χαλαρώστε στις χρυσές αμμουδιές ή απολαύστε την άγρια ομορφιά της ενδοχώρας.

Πολιτιστικός Πλούτος: Η Κύπρος έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό που χρονολογείται από αιώνες. Ανακαλύψτε αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας κληρονομιάς, επισκεφτείτε γραφικά μουσεία και γνωρίστε τις ζωντανές παραδόσεις που επηρεάζονται από ελληνικές, τουρκικές και άλλες επιρροές.

Προσιτό Κόστος Διαβίωσης: Σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Κύπρος προσφέρει σχετικά προσιτό κόστος ζωής, ιδιαίτερα όσον αφορά τη στέγαση, τα τρόφιμα και τα άλλα καθημερινά έξοδα.

Εκπαίδευση: Το νησί διαθέτει ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό σύστημα με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία υψηλής ποιότητας, καθώς και πανεπιστήμια που προσφέρουν αναγνωρισμένα πτυχία. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά που αναζητούν ποιοτική εκπαίδευση.

Αγγλική Γλώσσα: Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως στην Κύπρο, γεγονός που διευκολύνει την ένταξη και την επικοινωνία για τους μετανάστες. Αυτό καθιστά το νησί ιδανικό για όσους δεν μιλούν άπταιστα ελληνικά.

Υπηρεσίες Υγείας: Η Κύπρος διαθέτει ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα υγείας με εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές.

Στρατηγική Τοποθεσία: Βρίσκεται σε κομβικό σημείο στη Μεσόγειο, η Κύπρος προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε γειτονικές χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ιδανική για όσους ταξιδεύουν συχνά ή επιθυμούν να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Κοινότητα Ομογενών: Η Κύπρος έχει μια μεγάλη και ακμάζουσα κοινότητα ομογενών, η οποία προσφέρει υποστήριξη και κοινωνικές ευκαιρίες στους νεοφερμένους

Φορολογικά Πλεονεκτήματα: Η Κύπρος προσφέρει ένα σύνολο από ελκυστικά φορολογικά κίνητρα για ιδιώτες και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων ευνοϊκών συντελεστών φορολογίας φυσικών προσώπων και εταιρειών.

Ασφάλεια: Το νησί είναι γνωστό για τα χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας και την πολιτική του σταθερότητα, συμβάλλοντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.

Εάν είστε ενθουσιασμένοι απ' αυτήν την προκλητική και ανταποδοτική ευκαιρία σταδιοδρομίας, κάντε αίτηση τώρα ή τηλεφωνήστε στο 01423638172 (Calvin)

Συστήστε ένα φίλο σας!!!

Γνωρίζετε κάποιον που του ταιριάζει αυτή η θέση εργασίας και μιλά άπταιστα ελληνικά και αγγλικά; Ως ένδειξη της εκτίμησής μας, θα λάβετε £500, εάν παραπέμψετε κάποιον που τοποθετήθηκε επιτυχώς σε αυτή την θέση εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Calvin Wynne: 01423638172

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Φ/Β Πάρκων

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Πάτρα
πριν 3 μέρες
Το δίκτυο καταστημάτων της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι το μοναδικό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τις τεχνικές ανάγκες σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και στην κατασκευή και συντήρηση κτιρίων. Η εταιρεία αναζητά άτομο για πλήρη απασχόληση προκειμένου να στελεχώσει την θέση του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Φ/Β Πάρκων στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στην Κάτω Αχαϊα. Περιγραφή...

Υπάλληλος σε περίπτερο

ΨΙΛΙΚΑ ΤΣΙΛΗ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται Υπάλληλος από περίπτερο στην Πάτρα . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (απογευματινή βάρδια, 3-4 φορές την εβδομάδα). Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6943215199. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Αποθηκάριος - Μεταφορέας

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Η εταιρία ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία από το 2014 με ένα πολύ δυναμικό πρωτοπόρο ηλεκτρονικό κατάστημα, διαλεγμένη από μεγάλο ποσοστό κατοίκων της πόλης για θέματα των τετράποδων και όχι μόνο φίλων μας, με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και φαρμάκων αναζητά νέα άτομα. Με όραμα και δημιουργικότητα, ζητείται Αποθηκάριος - Μεταφορέας , πλήρους απασχόλησης για το κατάστημα...