Διευθυντής Παραγωγής

ΦΑΕΘΩΝ
Πλήρης απασχόληση
Σέρρες

Βιομηχανία τροφίμων με ηγετική θέση στον κλάδο, αναζητά Διευθυντή Παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών αποτελεσματικής λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας.

Καθήκοντα Θέσης:

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα αναλάβει μεταξύ άλλων την διοίκηση και καθοδήγηση του εργατικού δυναμικού, την ομαλή διεξαγωγή της παραγωγικής διαδικασίας, τον έλεγχο της προληπτικής συντήρησης του εξοπλισμού καθώς και την αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών προβλημάτων σε συνεργασία με τους προϊσταμένους των αντίστοιχων τμημάτων. Επιπλέον, θα έχει την επίβλεψη των τμημάτων παραγωγής, τα οποία αποτελούνται από εξήντα άτομα και θα αναφέρεται στον Διευθυντή Εργοστασίου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Άριστη γνώση Αγγλικών (γραπτά & προφορικά)
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, ικανότητες επικοινωνίας, ικανότητες διαχείρισης πολυπλοκότητας
  • Απαραίτητη προγενέστερη εμπειρία σε Βιομηχανικό Περιβάλλον
  • Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατ’ ελάχιστον Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών

Λοιπές προϋποθέσεις:

  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)
  • Πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ

Παροχές:

  • Σταθερό και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (Πλήρης Απασχόληση)
  • Πρωινό ωράριο εργασίας
  • Ευχάριστο περιβάλλον
  • Ευκαιρίες εξέλιξης μέσω εκπαίδευσης και ανάπτυξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής - Πωλήτρια επίπλου

CASA TIERRA, Σέρρες
πριν 16 ώρες
Ζητείται Πωλητής - Πωλήτρια επίπλου σε κατάστημα επίπλων στις Σέρρες . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6907009289. Απαραίτητα Προσόντα: Τελειόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αγγλικά επιπέδου Lower Εμπειρία πώλησης σε φυσικό κατάστημα Παροχές:

Στέλεχος Τμήματος Marketing – Γατίδης Fresh

ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH, Σέρρες
πριν 4 μέρες
Η εταιρεία Γατίδης Fresh , με ιστορία άνω των40 ετών στον τομέα της παραγωγής και πώλησης προϊόντων άρτου, ζαχαροπλαστικήςκαι catering, αναζητά στέλεχος για το τμήμα Μάρκετινγκ. Αν ενδιαφέρεσαι γιαμια δυναμική θέση με δημιουργικές προκλήσεις και πολυδιάστατες αρμοδιότητες,τότε σε περιμένουμε στην ομάδα μας! Κύριες Αρμοδιότητες: Διαχείριση Social Media. Παραγωγήπεριεχομένου, συγγραφή κειμένων, επεξεργασία υλικού (φωτογραφίες/βίντεο),προγραμματισμός αναρτήσεων στα επιλεγμένα social networks, community building....

Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτροτεχνίτης Παραγωγής

POLIECO HELLAS ΑΕΒΕ, Σέρρες
πριν 5 μέρες
Η POLIECO HELLAS ΑΕΒΕ , με 15 χρόνια παρουσίαςστην Ελλάδα , μέλος του ιταλικού ομίλου Industrie POLIECO – M.P.B. Srl, κατέχειηγετική θέση στη σχεδίαση και παραγωγή συστημάτων σωλήνων διπλού δομημένουτοιχώματος από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας που χρησιμοποιούνται σε μεγάλααποχετευτικά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οιγραμμές παραγωγής στη ΒΙΠΕ Σερρών χαρακτηρίζονται από καινοτομία καιπρωτοποριακές τεχνικές λύσεις με αποτέλεσμα προϊόντα...