Αποθηκάριος σε Ξυλεμπορικό

Ξυλεμπορικό Θέρμης
Πλήρης απασχόληση
Θέρμη

Η θέση αφορά Αποθηκάριο σε ξυλεμπορικό στην Θέρμη Θεσσαλονίκης ο οποίος θα έχει την γενική ευθύνη της λειτουργίας της αποθήκης πάντα σε συνεργασία με συναδέλφους.

Θα κάνει εκφόρτωση παραλαβές των επιφανειών ξυλείας και φόρτωση σε πελάτες με την χρήση σύγχρονου περανοφόρου κλαρκ.

Σε συνεργασία με συνάδελφο θα αναλαμβάνει την τοποθέτηση των υλικών στις ραφιέρες τους και θα τροφοδοτεί την παραγωγή για την λειτουργίας της.

Θα είναι υπεύθυνος για την γενική τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου της αποθήκης.

Η εργασία είναι απλή αλλά υπεύθυνη και απευθύνετε σε σοβαρό χαρακτήρα με πνευματική δύναμη , σωματική αντοχή χωρίς προβλήματα υγείας (πχ ορθοπεδικά ή μέση) και ειλικρινή διάθεση για εργασία.

Η δυναμική της εταιρίας , η διάθεση της για συνεχή εξέλιξη σε συνδυασμό με την φύση της εργασίας προσφέρουν την δυνατότητα στον υποψήφιο για ατομική εργασιακή και σταθερή μισθολογική εξέλιξη εφόσον έχει την ικανότητα και την διάθεση να μαθαίνει και να εργάζεται με θετικότητα.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ικανότητα οργάνωσης χώρου αποθήκης.
  • Παρατηρητικότητα.
  • Χαρακτήρας που να λύνει προβλήματα και όχι να τα μεταβιβάζει.
  • Διάθεση εργασίας και παραμονής σε σταθερό εργασιακό περιβάλλον.
  • Επικοινωνία και καλή συνεργασία με τους συναδέλφους.
  • Καλή φυσική κατάσταση.
  • Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες.
  • Θα εκτιμηθεί εμπειρία σε χώρο παραγωγής και αποθήκης.
  • Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα πλήρη και με πρόσφατη φωτογραφία.

Παροχές:

  • Πενθήμερη πλήρης απασχόληση.
  • Πλήρης Ασφάλιση.
  • Μόνιμη θέση εργασίας.
  • Σταθερό ωράριο 08:00 - 16:15 Δ-Π.
  • Ανταγωνιστικό και εξελισσόμενο πακέτο αποδοχών (800-1.100€).

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Γραφείου

MATHEMAGENESIS, Θέρμη
πριν 3 μέρες
Εταιρεία εκπαίδευσης με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης ζητά Υπάλληλο Γραφείου. Αρμοδιότητες: Προγραμματισμός & Συντονισμός Σεμιναρίων και Εκδηλώσεων Τηλεφωνική Ενημέρωση νέων Πελατών για νέα σεμινάρια & υπηρεσίες Προώθηση Σεμιναρίων μέσω Social Media & Newsletter Αναζήτηση νέων Eισηγητών Καταχωρήσεις και Διαχείριση βάσης δεδομένων και eLearning πλατφόρμας Διαχείριση Social Media Εταιρείας Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Υποστήριξη υφιστάμενων πελατών Οικονομικός έλεγχος &...

Εργάτες παραγωγής

Digital Publications Group, Θέρμη
πριν 1 εβδομάδα
Διαθέτεις εμπειρία ως εργάτης / εργάτρια παραγωγής; Είσαι ικανός/ή να διεκπεραιώνεις αρμοδιότητες με προσήλωση στην επίτευξη στόχων και την τήρηση χρονοδιαγραμμάτων; Σε χαρακτηρίζει η προσαρμοστικότητα και η διάθεση για εκπαίδευση και περαιτέρω εξέλιξη; Αν η απάντηση είναι ναι τότε, η θέση του/της Εργάτη / Εργάτριας Παραγωγής σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο εκσυγχρονισμένες βιομηχανίες της Βορείου Ελλάδος είναι για...

Τεχνίτης Ψηφιακών Εκτυπώσεων

GALONIS PRINT SHOPS, Θέρμη
πριν 3 εβδομάδες
Ζητείται υπάλληλος για εταιρεία εκτυπώσεων στην ΒΙΠΕ Θέρμης για τεχνικές εργασίες. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Αρμοδιότητες θέσης : Μετεκτυπωτικές εργασίες Eπικολλήσεις αυτοκόλλητων Kατασκευή ξύλινων κατασκευών Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία και ομαδικό πνεύμα Συνέπεια και επαγγελματισμός Επιθυμητή η γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ Δίπλωμα οδήγησης Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις Παροχές: Ικανοποιητικές απολαβές