Καθηγητές - Καθηγήτριες Αγγλικών

ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Ωραιόκαστρο

Ζητούνται Καθηγητές / Καθηγήτριες Αγγλικών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25, από το κέντρο ξένων γλωσσών Talentum στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Εργασία από Δευτέρα έως Πέμπτη με πλήρες ωράριο (16.00-21.00).

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος μίας σύγχρονης εκπαιδευτικής ομάδας, με σεβασμό στο ρόλο του εκπαιδευτικού, στείλτε μας το βιογραφικό σας!

Άμεση έναρξη συνεργασίας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Μέθοδος επικοινωνιακής διδασκαλίας
  • Αγάπη για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού
  • Διάθεση για μακροχρόνια συνεργασία και εξέλιξη

Παροχές:

  • Επαγγελματικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Στήριξη στο εκπαιδευτικό έργο

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Νοσηλευτές - Νοσηλεύτριες

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΙΓΛΗ, Ωραιόκαστρο
πριν 1 εβδομάδα
Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΑΙΓΛΗ CARE αναζητά νοσηλευτές/νοσηλεύτριες για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Οδηγός Γ' Κατηγορίας

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Ωραιόκαστρο
πριν 3 εβδομάδες
Ζητείται Οδηγός Γ΄ Κατηγορίας από εταιρεία τροφίμων με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους και μόνιμης απασχόλησης. Αρμοδιότητες: Διανομή σε super market της Μακεδονίας Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας Κάρτα ΠΕΙ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Πενθήμερη απασχόληση, Δευτέρα με Παρασεκυή Καθαρές αποδοχές 1100 ευρώ + υπερωρίες Ασφάλιση

Υπάλληλος παραγωγής – Εργατοτεχνίτης

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ, Ωραιόκαστρο
πριν 4 εβδομάδες
Εταιρεία επιφανειακής επεξεργασίας αλουμινίου και μετάλλου με έδρα την Θεσσαλονίκη (Ωραιόκαστρο) , αναζητά Εργατοτεχνίτη για την γραμμή παραγωγής. Οι ώρες εργασίας είναι σε 8ωρό με βάρδιες. Βασικές Αρμοδιότητες Χειρισμός εργαλείων και μηχανημάτων Διενέργεια ποιοτικού ελέγχου Απαραίτητα Προσόντα: Σχετική εμπειρία ή προϋπηρεσία είναι επιθυμητή Γνώση Η/Υ Εργατικότητα Υπευθυνότητα Αντοχή υπό συνθήκες πίεσης Ικανότητα επικοινωνίας και καλής συνεργασίας με διαφορετικά τμήματα και...