Υπάλληλος γραφείου σε βιοτεχνία

ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση
Ωραιόκαστρο

Ζητείται Υπάλληλος γραφείου σε βιοτεχνία από εξαγωγική βιομηχανία γυναικείων πλεκτών-ελαστικών ενδυμάτων στην περιοχή του Ωραιοκάστρου .

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη η ευχερεια χρησης ηλεκτρονικου υπολογιστη
  • Απαραιτητη η γνωση της αγγλικης γλωσσας
  • Γνώση χειρισμού προγράμματος PLEXIS θα εκτιμηθεί
  • Γνώση λογιστικών θα εκτιμηθει
  • Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας θα εκτιμηθει
  • Δίπλωμα οδήγησης

Παροχές:

  • Εργασία σε ενα ασφαλες εργασιακο περιβαλλον σε μια εταιρεια με μισο αιωνα ζωης.
  • Δυνατοτητες εξελιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ανειδίκευτοι εργάτες

CMS, Ωραιόκαστρο
πριν 4 μέρες
Η CMS αποτελεί μια διακεκριμένη, καταξιωμένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανίας ξύλου στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής μας, αναζητούμε Ανειδίκευτο Ε ργάτη για την αποθήκη μας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα: Απολυτήριο βασικής εκπαίδευσης Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις Ομαδικό Πνεύμα - Συνέπεια - Υπευθυνότητα Παροχές:

Γραμματέας με Γνώσεις Digital Marketing

SKS ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ, Ωραιόκαστρο
πριν 2 εβδομάδες
Η SKS ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΓΕ, μια εταιρία παραγωγής λιπαντικών, αναζητά έναν/μία γραμματέα με γνώσεις digital marketing. Αρμοδιότητες : Διοικητική υποστήριξη: Διαχείριση εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας, τηλεφωνικών κλήσεων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υποστήριξη marketing: Δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου για τα social media της εταιρίας, με έμφαση στον βιομηχανικό τομέα. Βοήθεια στην υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών σε ψηφιακά κανάλια (Google Ads, social media). Υποστήριξη στην...

Barista -Tαμείο

MIKEL, Ωραιόκαστρο
πριν 3 εβδομάδες
Ζητείται υπάλληλος για το πόστο Barista -Tαμείο από κατάστημα Mikel στο Ωραιόκαστρο . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Παροχές: