Εργατοτεχνίτης / Εργατοτεχνίτρια

STONE GROUP INTERNATIONAL
Πλήρης απασχόληση
Δράμα

Η Stone Group International είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη.

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες ο όμιλος κάνει γνωστό και αγαπητό το Ελληνικό λευκό μάρμαρο, σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαθέτει 9 ιδιόκτητα λατομεία και 6 παραγωγικές μονάδες, στις Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βέροια, Καβάλα και Θάσο, απασχολώντας περισσότερους από 450 εργαζόμενους.


Επιθυμούμε να καλύψουμε την θέση του/της Εργατοτεχνίτη / τριας, απασχόληση σε βάρδιες, στο εργοστάσιό μας, ως μέλος της ομάδας μας στη Δράμα.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Κουλτούρα μάθησης που εστιάζει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας, διαμορφώνει ένα κλίμα σεβασμού, αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, ενδυναμώνοντάς τους μέσω κοινών αποδεκτών αξιών και συσπειρώνοντάς τους γύρω από κοινούς στόχους, η εκπλήρωση των οποίων είναι άμεσα συνυφασμένη με το όραμα μας, Να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό εργασιακό περιβάλλον για τους F(Ευ) ανθρώπους.
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών
Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 25210 42966 (Εσωτ. 810).

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Εκπαίδευσης

EUROTRAINING, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Για τη στελέχωση της δομής στη πόλη της Δράμας , ζητείται απόφοιτος ΑΕΙ ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης με αντικείμενο απασχόλησης τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων και αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και προγραμμάτων σπουδών ΣΑΕΚ. Αρμοδιότητες Θέσης Εργασίας: Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου και γραμματειακή υποστήριξη Υλοποίηση αυτοχρηματοδοτούμενων σεμιναρίων Σχεδιασμός, προετοιμασία και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης voucher και λοιπών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης Απαραίτητα Προσόντα: Απαιτούμενες...

Πωλήτρια σε αρτοζαχαροπλαστείο

ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH, Δράμα
πριν 3 εβδομάδες
Ζητείται για άμεση πρόσληψη πωλήτρια για τα καταστήματα της Γατίδης Fresh , στην Δράμα και συγκεκριμένα για τα καταστήματα επί της : Μεγάλου Αλεξάνδρου 75 19ης Μάιου 99 Σκρά Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτη Λυκείου. Καλή χρήση της Ελληνικής & Αγγλικής γλώσσας. Θετική διάθεση προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Δυνατότητα μετακίνησης στα καταστήματα. Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Συνέπεια και επαγγελματισμός....

Πωλητής

STEP SPORT, Δράμα
πριν 3 εβδομάδες
Η Step Sport A.E. ιδρύθηκε το 2006, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος του Ομίλου στην πόλη του Κιλκίς. Τον πρώτο καιρό, λειτούργησε ως επίσημος μεταπωλητής των σημαντικότερων brands παγκοσμίως. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία αναπτύχθηκε με την δημιουργία νέων καταστημάτων σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα. Σήμερα η Step Sport, αριθμεί συνολικά 23 καταστήματα, εκ των οποίων τα...