Διανομείς - Couriers (Αυτοκίνητο)

EASY MAIL ΑΕ
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

ΗEasy Mail A.E. εταιρία ταχυμεταφορών του ομίλου Βεϊνόγλου, ζητά για άμεση πρόσληψη διανομείς αυτοκινήτου για τοκατάστημα των Μουδανίων και περιοχή εξυπηρέτησης την Χαλκιδική.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Πλήρης απασχόληση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

BARMAN/BARWOMAN

ACROSS HOTELS & RESORTS, Χαλκιδική
πριν 4 μέρες
Η ξενοδοχειακή αλυσίδα ACROSS Hotels & Resorts, με 10 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα -Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σύβοτα, Ικαρία, Ζάκυνθος,Καρπενήσι, Αγρίνιο, Σάμο- ζητά για πρόσληψη: BARMAN / BARWOMAN Κωδικός θέσης: BAR 10/2024 Οι υποψήφιες/οι θα στελεχώσουν τα τμήματα F&B των ξενοδοχείων της εταιρείας, σε συνεργασία και με την καθοδήγηση του υπευθύνου τμήματος . Απαραίτητα Προσόντα: Πιστοποιημένη γνώση υπηρεσιών 3ετής τουλάχιστον...

Γ' Μάγειρας Ζεστής Κουζίνας

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 5 μέρες
Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει, για την σεζόν 2025 (1/4 - 31/10) Γ' Μάγειρα Ζεστής Κουζίνας. Εποχική θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Διαμονή Διατροφή (3 γεύματα) Παρακαλούνται οι υποψήφιοι, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία.

Προσωπικό Ασφαλείας

SANI / IKOS GROUP, Χαλκιδική
πριν 4 εβδομάδες
Εσύ, ποιος θα ήθελες να γίνεις; Είσαι ο Μελλοντικός μας Ηγέτης; Πιστεύεις ότι έχεις προοπτικές; Αναζητάς κάτι παραπάνω από «μία ακόμα δουλειά», αλλά να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια με σκοπό; Στον Όμιλο Sani/Ikos παίρνουμε την έννοια της Φιλοξενίας πολύ σοβαρά. Καθώς μεγαλώνουμε, με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σχεδόν ετησίως, ο σκοπός μας παραμένει ίδιος, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Μαγικές...