Υπάλληλος Αποθήκης

IKEA
Μερικής απασχόλησης
Ρόδος

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ: να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας.

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε τη μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε ιδιαίτερα αποδοτικοί. Παράλληλα όμως με την προσπάθεια για υψηλή απόδοση διασκεδάζουμε και βιώνουμε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην εργασία μας.

Όταν δουλεύεις μαζί μας, θα απολαμβάνεις τη συνεργασία με μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Θα είσαι μέρος μιας ανοιχτής κουλτούρας ενσωμάτωσης όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Στην ΙΚΕΑ κάνουμε πάντοτε τη δουλειά μας γνωρίζοντας ότι μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία πράγματα όταν πολλοί άνθρωποι εργάζονται μαζί.

Για το κατάστημα μας στην Ρόδο, αναζητούμε:

Υπάλληλο Αποθήκης

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους
  • Ομαδικό πνεύμα και καλή επικοινωνία

Παροχές:

Εμείς προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Πρόγραμμα ιδιωτικής νοσοκομειακής κάλυψης και εκπτώσεις προσωπικού
  • Σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχής εκπαίδευση

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς» 1 στον Πειραιά & 1 στο Mall Athens Μαρούσι , 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Πωλήσεων Λευκών Συσκευών (πλήρης απασχόληση) Public, Ρόδος Μαρίνα

PUBLIC, Ρόδος
πριν 3 εβδομάδες
Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Επειδή δεν είναι απλά μια δουλειά στο Retail, είναι η ιστορία σου! Στο Public Group πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων μας. Γι' αυτό δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτό που κάνεις, αλλά στο ποιος μπορείς να γίνεις. Δεσμευόμαστε να φροντίσουμε για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή σου, γιατί όταν κερδίζεις εσύ, κερδίζουμε όλοι. Φαντάσου...

Προσωπικό Καταστήματος - Ρόδος

PRAKTIKER, Ρόδος
πριν 3 εβδομάδες
Η Praktiker Hellas αποτελεί ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου, προσφέροντας σε όλους μας μοναδικές εμπειρίες αγορών, για κάθε μικρή ή μεγάλη μας αλλαγή. Με την ομάδα των 1.200 εργαζομένων μας, το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων 17 καταστημάτων μας , το e-shop και το εξειδικευμένο τμήμα b2b εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις...

Spa Therapist στη Ρόδο

AEGEO SPAS, Ρόδος
πριν 3 εβδομάδες
Ανοιχτή θέση Spa Therapist για τη σεζόν 2024 στη Ρόδο Η Aegeo Spas είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, βραβευμένη επί σειρά ετών από τα World Luxury Spa Awards. Για εμάς η σωματική και η πνευματική ευεξία είναι η βάση για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή. Έμπνευση και όραμά μας, το να προσφέρουμε...