Υπεύθυνη Spa (Spa Manager)

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει Υπεύθυνη Spa (Spa Manager) για την καλοκαιρινή σεζόν 2025 (έως 31/10).

Εποχική θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο γνωστικού αντικειμένου
  • Διετή εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας - Επιθυμητή η γνώση Γερμανικής γλώσσας
Παρακαλούνται οι υποψήφιες, όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Διαμονή
  • Διατροφή (3 γεύματα)

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σερβιτόρος Α'

RENAISSANCE HANIOTI RESORT, Χαλκιδική
πριν 5 μέρες
Από την αρχή της λειτουργίας μας, αφοσιωθήκαμε στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια παραμένοντας επικεντρωμένοι στη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς χώρου εργασίας και διαβίωσης για όλους τους υπαλλήλους μας, ενισχύοντας το ταλέντο και την καινοτομία. Το ξενοδοχείο Renaissance Hanioti Resort , λειτουργεί από το 2002 στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μέλος των Melior Resorts , αναζητά για την σαιζόν 2025 να προσλάβει...

Οδηγός Φορτηγού για Χημικές Τουαλέτες

ALBA TEXTILE AGENCY, Χαλκιδική
πριν 6 μέρες
Ζητείται Οδηγός Φορτηγού για Χημικές Τουαλέτες στην Χαλκιδική, Νικήτη, Ιερισσό, Ολυμπιάδα, Αγία Βαρβάρα Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Φορτηγού Γ' Κατηγορίας με ΠΕΙ Παροχές:

Καμαριέρα

AMMON ZEUS HOTEL, Χαλκιδική
πριν 3 εβδομάδες
To Ammon Zeus Hotel στην Καλλιθέα Χαλκιδικής είναι ένα ιστορικό πολυτελές 5* ξενοδοχείο. Μετρώντας επτά δεκαετίες φιλοξενίας ξαναγράφουμε τον θρύλο του Άμμωνα Δία. Αναζητούμε για την καλοκαιρινή σεζόν 2024 : Καμαριέρα Τοποθεσία : Καλλιθέα Χαλκιδικής Απασχόληση : Εποχιακή Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, ιδανικά σε ξενοδοχείο 5 αστέρων Πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και ευελιξίας Παρατηρητικότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια Τήρηση...