Οδηγός Γ' κατηγορίας - Κάτοχος ΠΕΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η εταιρεία ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο της τήρησης πρακτικών συνεδριάσεων ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε στην τεχνική κάλυψη συνεδρίων, ημερίδων, παρουσιάσεων και events, παρέχοντας ολοκληρωμένες, διαφοροποιημένες και καινοτόμες λύσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία του άρτια εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου προσωπικού της σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εξασφαλίζει την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών της.

Όραμά της εταιρείας είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης που κατέχει στον χώρο παρέχοντας συνεχώς ποιοτικές υπηρεσίες και ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τους εσωτερικούς και εξωτερικούς της πελάτες.

Η εταιρεία αναζητά για μόνιμη και πλήρους απασχόληση εργασία:

ΟΔΗΓΟ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας
  • Πιστοποιητικό Eπαγγελματικής Iκανότητας (ΠΕΙ)
  • Εμπειρία 3 χρόνια
  • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας και λειτουργίας σε ομάδα, συνέπεια, οργάνωση
  • Η δυνατότητα εργασίας ad hoc εκτός νομού Αττικής θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Παροχές:

  • Μισθός ανάλογος με τα προσόντα & την εμπειρία
  • Ευελιξία ωραρίου
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπεύθυνος Ανταλλακτηρίου Συναλλάγματος

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Ζητείται Π ροσωπικό για τη στελέχωση Ανταλλακτηρίου Συναλλάγματος στο κέντρο της Αθήνας . Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή η αντίστοιχη εμπειρία σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος, τράπεζα, ιδρύματα πληρωμών Παροχές:

Brand manager

Επώνυμη εταιρία στο χώρο των ανατομικών και φαρμακευτικών υποδημάτων, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Επώνυμη εταιρία στο χώρο των ανατομικών και φαρμακευτικών υποδημάτων με γνωστά σήματα στην κατοχή της ζητά brand manager για διαχείριση φαρμακείων και ορθοπεδικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα Περιγραφή καθηκόντων Σχεδιασμός προγράμματος εργασιών (σε επίπεδο εβδομαδιαίου και μηνιαίου χρονοδιαγράμματος) Συμμετοχή σε εταιρικές συναντήσεις, παρουσιάσεις και ενημερώσεις Τήρηση εταιρικής πολιτικής ως προς την διαδικασία λειτουργίας του τμήματος πωλήσεων Παρακολούθηση ανταγωνισμού Διαχείριση...

Γραμματεία Διοίκησης

AMERICAN MOTORS - ΧΡ. ΠΙΛΑΛΗΣ ΑΒΕΕ, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Στο πλαίσιο της συνεχούςανάπτυξής της η εταιρία Α. Motors ΑΒΕΕ με έδρα το Κρυονέρι Αττικής επιθυμεί ναεντάξει άμεσα στο δυναμικό της υποψήφιο/α, κάτοικο βόρειων προαστίων ή πλησίον γύρω περιοχών, γιατη θέση : Γραμματεία Διοίκησης Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γνώση Η/Υ (Ms Office, Excel, e-mail) Γνώση χειρισμού erp entersoft Καλή γνώση Αγγλικών Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες Συνέπεια Εχεμύθεια Ελάχιστη προϋπηρεσία 2 ετών...