Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Τεχνικός(ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ)

MOREAS
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Εταιρεία εξοπλισμού συνεργείων αυτοκίνητων με έδρα στο Χαϊδάρι ζητά Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Τεχνικός για επισκευές μηχανήματων εξοπλισμού συνεργείων αυτοκινήτων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105822840

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Γνώση Η/Υ - Αγγλικών
  • Αποστολή βιογραφικών στα ελληνικά

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνίτης - Βοηθός Επιγραφοποιός

ΑΙΧΜΗ SIGNS & PROMOTION, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Η AIXMH Signs & Promotion , εταιρία με έδρα τα Σπάτα, Αττικής , που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων, αναζητά Τεχνίτη – Βοηθό Επιγραφοποιό , για να ενταχθεί στην ομάδα της με κύριες αρμοδιότητες την κατασκευή και την τοποθέτηση επιγραφών και αυτοκόλλητων βινυλίων. Πλήρης απασχόληση, ωράριο: οκτάωρο Δευτέρα – Παρασκευή (40 ώρες/εβδομάδα). Απαραίτητα Προσόντα: Καλή...

Promoters σε καταστήματα καλλυντικών και αλυσίδες σουπερμάρκετ

PROMO SHOOT, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Η διαφημιστική εταιρία Promoshoot με έδρα την Αθήνα, αναζητάει promoters για την προώθηση προϊόντων σε κλειστούς χώρους (in store). Συγκεκριμένα οι προωθητές/ -τριες θα είναι υπεύθυνοι για : Την παρουσίαση, παροχή πληροφοριών και δειγματισμό αρωμάτων-γνωστών brands σε καταστήματα καλλυντικών Γευστικές δοκιμές, δειγματοδιανομές σε Supermarkets Απαραίτητα Προσόντα: Επικοινωνιακές δεξιότητες και ευχάριστη προσωπικότητα Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Υπευθυνότητα και συνέπεια Παροχές:

Χημικός ή Χημικός Μηχανικός για Υποστήριξη Πωλήσεων

ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Η Άστρον Χημικά ΑΕ , εταιρεία με πολυετή πείρα στην αντιπροσώπευση και στη διανομή εξιδεικευμένων χημικών προϊόντων και προσθέτων για τη βιομηχανία, με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής αναζητά εργαζόμενο/η για τη κάλυψη της θέσης Υποστήριξης πωλήσεων. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο τμήματος επιστήμης υλικών ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας Ικανοποιητική γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογώντου...