Υπάλληλος καθαρισμού πισίνας - KOS

MITSIS HOTELS
Πλήρης απασχόληση
Κως

Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.

Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο και την Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.

Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!!

Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στο ξενοδοχεία του στην Κω:

Υπάλληλος Καθαρισμού Πισίνας - KOS

Περιοχή: KOS

Τύπος Απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση

Ref: HO / MPOK

Σκοπός

Ως υπάλληλος καθαρισμού πισίνας θα ανήκετε στην ομάδα συντήρησης του ξενοδοχείου και θα είστε υπεύθυνος για την καθημερινή συντήρηση και καθαρισμό πισίνας, καθώς και την άμεση αποκατάσταση τυχόν βλαβών, με στόχο την άριστη λειτουργία των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της εταιρίας.

Αρμοδιότητες

  • Εκτελείτε καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού και εργασίες ελέγχου, συντήρησης και επισκευής γενικών καθηκόντων στις πισίνες.
  • Επιθεωρείτε και συντηρείτε τα συστήματα χλωρίωσης πισίνας.
  • Προγραμματίζετε την έγκαιρη αποκατάσταση των βλαβών
  • Παρακολουθείτε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς Υγείας και Ασφάλειας του ομίλου.

Απαραίτητα Προσόντα:

Απαραίτητα Προσόντα

  • Εμπειρία 1 έτος σε αντίστοιχο τμήμα, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον.
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας (προφορικά).

Δεξιότητες
  • Επαγγελματισμός, Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα.
  • Ενσυναίσθηση.
  • Προσαρμοστικότητα.
  • Συνεργασία & Ομαδικότητα.

Παροχές:

Τι προσφέρουμε

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
  • Μεταβλητό Bonus επίτευξης μηνιαίων στόχων.
  • Εργασία σε έναν οικογενειακό όμιλο με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία.
  • Διαρκή & εξατομικευμένη εκπαίδευση.
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο όμιλο.
  • Πλήρης Διατροφή.

Δημιούργησε την δική σου επαγγελματική ιστορία #createyourcareerstory και γίνε μέλος μιας ομάδας 5.000 μελών στον Όμιλο MITSIS!

Για όλες τις αιτήσεις και τα στοιχεία που θα υποβληθούν, θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο Mitsis ακολουθώντας τα παρακάτω link :

https://www.mitsis.com/en

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών iRepair | Κως

IREPAIR, Κως
πριν 3 μέρες
Η iRepair αναζητά Υπάλληλο Εξυπηρέτησης Πελατών για την στελέχωση του καταστήματος στην Κω . Η θέση επιβάλλει την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα των iRepair. Επιθυμητά προσόντα: Πτυχίο Ανώτερης/Ανώτατης Εκπαίδευσης Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και επαφή με τις νέες τεχνολογίες Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, πελατοκεντρική αντίληψη Ομαδικό και οργανωτικό πνεύμα, ευχάριστη...

Bartender

SANI / IKOS GROUP, Κως
πριν 5 μέρες
Your main purpose Mission: As a Bartender you will design beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Tailored Service: Prepare alcohol and non-alcoholic beverages according to the established sequence of service. Be aware of all menu items to provide clarifications to the guests when needed. Assess guests’ needs and preferences and make recommendations. Always strive...

Φύλακες Security

G.T. SECURITY GROUP, Κως
πριν 1 εβδομάδα
Η G.T Security Group είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών φύλαξης κ ασφαλείας με πελατολόγιο υψηλών απαιτήσεων. Ο σκοπός της G.T Security Group είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η εταιρία αναζητά προσωπικό - φύλακες ασφαλείας (security) για τη στελέχωση φυλάξεως στο νησί της Κω. Τηλέφωνα επικοινωνίας:...