Επιπλοποιός - Μονταδόρος

cosmoset
Πλήρης απασχόληση
Θέρμη

Ζητείται Επιπλοποιός - Μονταδόρος Επίπλων για μόνιμη εργασία σε βιομηχανία κατασκευής επίπλου κουζίνας στην ΒΙ.ΠΕ Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977242434.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη η προϋπηρεσία

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αρτοποιός / Βοηθός Αρτοποιού

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, Θέρμη
πριν 2 εβδομάδες
Βιομηχανία αρτοποιίας τελευταιας τεχνολογιας (εναρξη λειτουργιας 2024, με ολοκαινουργιο εξοπλισμο) στην περιοχή Θέρμης ζητά Αρτοποιό / Βοηθός Αρτοποιού. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (23:00-07:00), με πλήρη ένσημα αρτοποιού (βαρέα). Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Γραμματειακή Υποστήριξη

ΙΧΘΥΣ AQUA CLUB, Θέρμη
πριν 3 εβδομάδες
Στην εταιρεία Ιχθύς Aqua Club , μεγαλώνουμε και αναζητούμε το επόμενο στέλεχος, το οποίο θα πλαισιώσει την ομάδα της Γραμματείας μας στις εγκαταστάσεις μας στο κολυμβητήριο Apollo Keep Going, στην περιοχή της Θέρμης. Το ωράριο εργασίας διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα: 3μμ - 9:30μμ Τρίτη - Παρασκευή: 5μμ - 9:30μμ Σάββατο: 10πμ - 2μμ Απαραίτητα Προσόντα: Εκπαίδευση σε επίπεδο ΤΕΙ /...

Υπάλληλος Λογιστηρίου

SUPER MARKET ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Θέρμη
πριν 4 εβδομάδες
Οι συνεργάτες μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς! Αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα μας, την υψηλή ποιότητα υπηρεσίας, την αγάπη μας για αυτό κάνουμε ! Έτσι θέλεις να δουλεύεις και εσύ! Έχεις γνώσεις λογιστικής και Η/Υ και αγαπάς την οργάνωση. Σου αρέσει πάντα να τηρείς χρονικά πλαίσια σε ότι και αν κάνεις, και δεν εφησυχάζεις ποτέ! Είσαι ομαδικός παίκτης, και θέλεις να...