Άμεσο ξεκίνημα σε εταιρεία Marketing

ΕΤΑΙΡΙΑ MARKETING
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Marketing & Πωλήσεων και εκπροσωπούμε ελληνικά brands, για λογαριασμό των οποίων κάνουμε marketing, διαφήμιση και πωλήσεις. Βρισκόμαστε σε περίοδο ανάπτυξης, γι αυτό χρειαζόμαστε 2 επιπλέον άτομα για να εντάξουμε στην ομάδα μας.

Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη, καθώς παρέχεται πλήρης και διαρκής εκπαίδευση από το έμπειρο προσωπικό μας.

Η θέση ΔΕΝ αφορά τηλεφωνικές πωλήσεις, πωλήσεις σε κατάστημα, Promotion ή Digital Marketing, καθώς η εκπροσώπηση γίνεται face-to-face.

    Απαραίτητα Προσόντα:

    • Όρεξη για εργασία και χαμόγελο
    • Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
    • Άμεση διαθεσιμότητα

    Παροχές:

    • Υψηλό Πακέτο Αμοιβών + Bonus επίτευξης στόχων
    • Πλήρης και συνεχής εκπαίδευση
    • Φιλικό και νεανικό περιβάλλον συνεργασίας

    Πώς να εφαρμόσει

    Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

    Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

    Παρόμοιες εργασίες

    Εκπρόσωποι Παροχής Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης σε Δημόσιους Φορείς

    OPTIMAL BUSINESS ACTION, Αθήνα
    πριν 2 ώρες
    Η Optimal εκ μέρους εταιρείας Πελάτη της, ηγέτιδα στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, αναζητά Εκπροσώπους Παροχής Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης σε Δημόσιους Φορείς. Κύριες Αρμοδιότητες: Επικοινωνία και εξυπηρέτηση δημοσίων φορέων Παροχή τεχνικής υποστήριξης Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Ικανότητα επίλυσης σύνθετων τεχνικών προβλημάτων Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες Πολύ καλή χρήση Microsoft Office Καλή χρήση Αγγλικών Ικανότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες...

    Λογιστής - Λογίστρια (εξειδίκευση στην Μισθοδοσία)

    ASD ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Αθήνα
    πριν 2 ώρες
    Ο όμιλος εταιρειών ASD Account Financial Advisor SA με παρουσία περισσότερων από 30 ετών στο χώρο της υποστήριξης επιχειρήσεων, έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. H ASD Account Financial Advisor SA είναι η κεντρική εταιρεία του ομίλου και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αμιγώς ελληνικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο...

    Τεχνίτες και Υδραυλικοί για μηχανουργικές εργασίες σε σκάφη αναψυχής

    YACHT SERVICE ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αθήνα
    πριν 2 ώρες
    Ζητούνται Τεχνίτες και Υδραυλικοί για μηχανουργικές εργασίες σε σκάφη αναψυχής στη Ζώνη Περάματος . Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: