Purchasing Coordinator στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Lidl Ελλάς
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ' αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Purchasing Coordinator!

Η θέση

Στο άκουσμα της λέξης 'συντονισμός', γυρνάς εσύ, ώστε να διασφαλίσεις ότι η επικοινωνία με προμηθευτές και συνεργαζόμενα τμήματα ρέει ομαλά. Έντυπα και οι πληροφορίες περνούν από τα χέρια σου, και τα μετατρέπεις σε οργάνωση και τάξη. Παρακολουθείς τις τάσεις της αγοράς με τόση προσοχή, που φέρνεις τις πιο χρήσιμες αξιολογήσεις και αναφορές. Είσαι το άτομο που όλοι ψάχνουν όταν θέλουν αποτελεσματικές λύσεις!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

• Είσαι μέλος μιας 4μελούς ομάδας στον Τομέα Αγορών, στο τμήμα Purchasing στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνείς με προμηθευτές και συνεργαζόμενα τμήματα για να εξασφαλίσεις ότι όλα κυλούν ομαλά και διαχειρίζεσαι τα έντυπα προϊόντων και όλες τις πληροφορίες των προμηθευτών με ακρίβεια.

Καταχωρείς και οργανώνεις τα στοιχεία προϊόντων και προμηθευτών. Είναι όλα εκεί, σε βάσεις δεδομένων, στα αρχεία σου!

Παρακολουθείς την αγορά, αναλύεις τις τάσεις, δημιουργείς αξιολογήσεις, παρουσιάσεις και αναφορές και φέρνεις πολύτιμες πληροφορίες στην ομάδα που οδηγούν στην εξέλιξη.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

• Έχεις ανώτατες σπουδές σε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing ή Θετικής κατεύθυνσης κλάδους.

• Έχεις τουλάχιστον 1 έτος σχετική εμπειρία ως υπάλληλος γραφείου.

• Χειρίζεσαι στα δάχτυλα το MS Office (κυρίως το Excel και το Power Point).

• Μιλάς άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά. Αν μιλάς και Γερμανικά τότε μιλάμε για άλλο level!

• Έχεις δίπλωμα οδήγησης σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθείς.

Πάνω από όλα όμως ξέρεις πώς να εργάζεσαι με μια ομάδα και να προσανατολίζεσαι στο αποτέλεσμα. Η κατανόηση της πολυπλοκότητας και των συναφειών είναι βασικό κομμάτι των δεξιοτήτων σου σε συνδυασμό με την ευχέρειά σου στη διαχείριση προκλήσεων.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.150₠. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις τα 1.610₠ μικτά.
Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνας: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και παίρνεις το μισθό σου από την πρώτη μέρα.
Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυσική παρουσία στο γραφείο.
Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπεύθυνος Αποθήκης Ανταλλακτικών

Automarin, Αθήνα
πριν 2 ώρες
  Η ομάδα της Automarin μεγαλώνει και αναζητάει νέους συνεργάτες! Αν σ’ αρέσει να είσαι πάντα στη θέση του οδηγού, αν κάθε τι που κάνεις, το κάνεις με «τέρμα τα γκάζια», και αν η αγάπη σου για το αυτοκίνητο προσπερνάει οτιδήποτε άλλο, τότε είσαι στο σωστό σημείο! Στην Automarin, αναζητούμε φιλόδοξους συνεργάτες, καθώς είναι η κινητήρια δύναμή μας απέναντι στο συνεχώς...

Senior Software Engineer, Product

Pricefox.gr, Αθήνα
πριν 3 ώρες
About Pricefox Pricefox.gr is the leading services' marketplace in Greece. Our mission is simple enough: we help people save money and time, so that everyone can live a better life. We are simplifying the online marketplace by building the best compare and purchase insurance and energy products. We are backed by ANT1 and the Samlino Group. About the team The...

Υπεύθυνος Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου

CANA ΑΕ, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Η Φαρμακευτική Εταιρεία Cana Laboratories επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνο Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου, για να αναλάβει τον έλεγχο, την επίβλεψη και τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του εργαστηρίου. Περιγραφή θέσης: Επίβλεψη των διαδικασιών ανάπτυξης των προϊόντων. Διαχείριση τμήματος ποιοτικού ελέγχου (διοίκηση, απόδοση, εκπαίδευση προσωπικού κλπ). Ανασκόπηση και εφαρμογή των μεθόδων ανάλυσης πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων σύμφωνα με τις...