Πωλητές / Πωλήτριες Καταστημάτων Εστίασης

ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Η εταιρεία Φούρνος Λεμονή δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και διατηρεί ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο αρτοζαχαροπλαστείων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και της πληρέστερης κάλυψης των αναγκών της, η εταιρεία αναζητά Προσωπικό Πώλησης για τα καταστήματά της σε Κασσανδρεία και Καλλιθέα.

Αναζητά ανθρώπους με ευχάριστη προσωπικότητα, ομαδικό πνεύμα, συνεπείς με όρεξη για εργασία να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Η γνώση αγγλικών και η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εξυπηρέτησης πελατών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

Παροχές:

  • Πλήρης μόνιμη απασχόληση (12 μήνες)
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και πλήρης ασφάλιση
  • Δυνατότητα ένταξης σε Ιδιωτική Ασφάλεια Υγείας
  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον με ανθρωποκεντρική προσέγγιση
  • Εκπαίδευση
  • Δυνατότητα εξέλιξης σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία


Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Οδηγός Φορτηγού για Χημικές Τουαλέτες

ALBA TEXTILE AGENCY, Χαλκιδική
πριν 6 μέρες
Ζητείται Οδηγός Φορτηγού για Χημικές Τουαλέτες στην Χαλκιδική, Νικήτη, Ιερισσό, Ολυμπιάδα, Αγία Βαρβάρα Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Φορτηγού Γ' Κατηγορίας με ΠΕΙ Παροχές:

Οδηγός επικαθήμενου και ανατρεπόμενου φορτηγού

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Χαλκιδική
πριν 1 εβδομάδα
Από τεχνική εταιρεία με έδρα στη Θεσσαλονίκη ζητείται Οδηγός επικαθήμενου και ανατρεπόμενου φορτηγού με ADR για πλήρη απασχόληση στη Χαλκιδική - Στρατώνι. Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα Γ' κατηγορίας ADR Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Μόνιμη απασχόληση Ικανοποιητικές απολαβές

Υπάλληλος Μπουφέ

AMMON ZEUS HOTEL, Χαλκιδική
πριν 3 εβδομάδες
To Ammon Zeus Hotel στην Καλλιθέα Χαλκιδικής είναι ένα ιστορικό πολυτελές 5* ξενοδοχείο. Μετρώντας επτά δεκαετίες φιλοξενίας ξαναγράφουμε τον θρύλο του Άμμωνα Δία. Αναζητούμε για την καλοκαιρινή σεζόν 2024 : Υπάλληλο Μπουφέ Τοποθεσία : Καλλιθέα Χαλκιδικής Απασχόληση : Εποχιακή Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Σχολής (Ελληνική ή ξένη σχολή) Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων Άριστη γνώση διαδικασιών υγιεινής –ασφάλειας...