Προσωπικό ασφαλείας / Φύλακας - Security

ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Γνωστή στο χώρο εταιρεία Security ζητά προσωπικό ασφαλείας Φύλακα - Security για το 1ο πόδι Χαλκιδικής σε 5 αστέρων ξενοδοχείο.

Παρέχεται διατροφή 3 γευμάτων και διαμονή.

Μόνιμη απασχόλησης όλο το χρόνο.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης και σύμβαση αορίστου χρόνου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση Αγγλικών
  • Άδεια προσωπικού ασφαλείας (security)
  • Επιπλέον η γνώση ξένης γλώσσας θεωρείται προσόν

Παροχές:

  • Πλήρης ασφάλιση με διαμονή και διατροφή 3 γευμάτων
  • Άμεση πρόσληψη
  • Εκπαίδευση στο χώρο φύλαξης
  • Δώρα και επιδόματα

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος υποδοχής

NAIAS HOTEL, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Το 3* ξενοδοχείο ΝΑΙΑΣ στη Χανιώτη Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει για την καλοκαιρινή σεζόν 2025 (20/4/25-10/10/25) Υπάλληλο υποδοχής . Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και ασφάλισης. Απαραίτητα Προσόντα: Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Γνώση 2ης γλώσσας(κυρίως γερμανικής) Γνώση του προγράμματος PYLOΝ Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Αντανακλαστικά στη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων Ευγένεια, υπομονή και ευελιξία στην επικοινωνία και διαχείριση των πελατών...

Υπάλληλος SPA

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 2 εβδομάδες
Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει, για την καλοκαιρινή σεζόν 2025, Υπάλληλο Spa. Εποχική θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Διαμονή Διατροφή (3 γεύματα) Παρακαλούνται οι υποψήφιοι, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία.

Βοηθός Λογιστή

ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ, Χαλκιδική
πριν 3 εβδομάδες
Από την εταιρεία ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε. με έδρα στα Νέα Μουδανιά ζητείται άτομο για εργασία σε εσωτερικό λογιστήριο . Τα καθήκοντά περιλαμβάνουν: Καταχώριση παραστατικών και έλεγχος λογιστικών εγγραφών στα βιβλία της εταιρίας Έλεγχος και συμφωνίες My Data Επικοινωνία με προμηθευτές Αρχειοθέτηση Διεκπεραίωση εργασιών γραφείου σχετικών με το λογιστήριο Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Λογιστικής...