Ανεξάρτητη συνεργασία με ομάδα μάρκετινγκ

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Δράμα

Ζητούνται 3 άτομα με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η θέση δεν αφορά υπαλληλική σχέση, αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.



Τι προσφέρουμε:



Ευέλικτο ωράριο εργασίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.



Δυνατότητα εισοδήματος επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών.



Υποστήριξη και εργαλεία για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη.



Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που μπορείτε να διαχειρίζεστε από οπουδήποτε.



Τι ζητάμε:



Προσήλωση σε στόχους και επιθυμία για επιτυχία



Εξαιρετική αυτοπειθαρχία και οργάνωση



Διάθεση για εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.



Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα εισόδημα χωρίς όρια, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε στο 6953001351 για να κλείσετε το ραντεβού σας.



Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ διαδικτυακά με βιντεοκλήση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτης Παραγωγής

RETIRE, Δράμα
πριν 2 εβδομάδες
Εργοστάσιο Ανακύκλωσης και Παραγωγής Ελαστικών Πλακιδίων επιθυμεί να προσλάβει Εργάτη Παραγωγής, παρέχοντας σταθερή εργασία με ικανοποιητικές απολαβές. Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτοι Γυμνασίου / Λυκείου / ΕΠΑΛ / ΕΠΑΣ / ΙΕΚ Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις Υψηλό πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Προϋπηρεσία σε βιομηχανικό περιβάλλον θα συνεκτιμηθεί Παροχές:

Store Manager/Υπεύθυνος Καταστήματος

STEP SPORT, Δράμα
πριν 3 εβδομάδες
Η Step Sport Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος του Ομίλου στην πόλη του Κιλκίς. Τον πρώτο καιρό λειτουργούσε ως επίσημος μεταπωλητής των σημαντικότερων brands παγκοσμίως. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με την δημιουργία νέων καταστημάτων σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα. Σήμερα η Step Sport Group, αριθμεί συνολικά 24 καταστήματα σε Ελλάδα και...

Πωλητής

STEP SPORT, Δράμα
πριν 3 εβδομάδες
Η Step Sport A.E. ιδρύθηκε το 2006, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος του Ομίλου στην πόλη του Κιλκίς. Τον πρώτο καιρό, λειτούργησε ως επίσημος μεταπωλητής των σημαντικότερων brands παγκοσμίως. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία αναπτύχθηκε με την δημιουργία νέων καταστημάτων σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα. Σήμερα η Step Sport, αριθμεί συνολικά 23 καταστήματα, εκ των οποίων τα...