Ανεξάρτητη συνεργασία με ομάδα μάρκετινγκ

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Τρίπολη

Ζητούνται 3 άτομα με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η θέση δεν αφορά υπαλληλική σχέση, αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.



Τι προσφέρουμε:



Ευέλικτο ωράριο εργασίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.



Δυνατότητα εισοδήματος επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών.



Υποστήριξη και εργαλεία για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη.



Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που μπορείτε να διαχειρίζεστε από οπουδήποτε.



Τι ζητάμε:



Προσήλωση σε στόχους και επιθυμία για επιτυχία



Εξαιρετική αυτοπειθαρχία και οργάνωση



Διάθεση για εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.



Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα εισόδημα χωρίς όρια, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε στο 6953001351 για να κλείσετε το ραντεβού σας.



Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ διαδικτυακά με βιντεοκλήση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζητούνται 3 συνεργάτες

PEPONIS A.E, Τρίπολη
πριν 8 ώρες
Ζητούνται 3 άτομα δραστήρια, με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για  ανεξάρτητη συνεργασία  με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης.  Δεν αφορά υπαλληλική θέση , αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, με ευελιξία χρόνου, part ή full time, εισοδήματα επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών αλλά και δυνατότητα...

Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών

ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ, Τρίπολη
πριν 3 εβδομάδες
Από το 2008 η ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ A.E. εξειδικεύεται στην κατασκευή Τηλεπικοινωνιακών έργων και στην παροχή Ηλεκτρομηχανολογικών και εξειδικευμένων Κατασκευαστικών υπηρεσιών. Tα τμήματα Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας της ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ A.E. προσφέρουν ένα σύνολο υπηρεσιών συντήρησης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Επισκόπηση του ρόλου: Ο μηχανικός τηλεπικοινωνιών θα διαχειρίζεται την αποκατάσταση βλαβών ή δυσλειτουργιών στον Τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό των πελατών μας Προσόντα Υποψηφίου: Πτυχίο...

Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Τρίπολη
πριν 3 εβδομάδες
Τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα αναβάθμισης του ηλεκτρικού δικτύου αναζητά Τεχνίτες Ηλεκτρολόγους με πτυχίο και άδεια Ά ειδικότητας (παλαιά ΣΤ') στην υλοποίηση έργου του ΔΕΔΔΗΕ. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας Άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη Ά ειδικότητας Άδεια οδήγησης προαιρετική Παροχές: