Σύμβουλος Ανάπτυξης πελατολογίου

OTHISI SALES SUPPORT SERVICES SA
Πλήρης απασχόληση
Ιωάννινα

Στην ΩΘΗΣΗ, αλλάζουμε τον τρόπο που οιεπιχειρήσεις αναπτύσσονται καιεπικοινωνούν με τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, τους πελάτες τους.

Είμαστε μιαεταιρεία που συνεργάζεται μόνο με κορυφαίες επιχειρήσεις στην αγορά,προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, στις πωλήσεις &το marketing. Χρησιμοποιώντας προηγμένεςτεχνολογίες και αναλυτικές μεθόδους, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μαςνα προσφέρουν υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

Αν επιθυμείς νακάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα, σε καλούμε να ενταχθείς στην πιοδυναμική ομάδα.

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Εξυπηρέτησηκλήσεων υποψηφίων & υφιστάμενων πελατών
  • Ανάπτυξηκαι καλλιέργεια σχέσεων με πελάτες, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις πουανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
  • Καταγραφήκαι παρακολούθηση των κλήσεων και των αποτελεσμάτων στο σύστημα CRM τηςεταιρείας, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και την πληρότητα των δεδομένων.
  • Συνεχήςενημέρωση και κατανόηση των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία,καθώς και των αλλαγών στην αγορά και τον ανταγωνισμό.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • ΑπολυτήριοΛυκείου
  • Εξαιρετικέςδεξιότητες επικοινωνίας
  • Γνώσηαγγλικών & χρήσης Η/Υ
  • Οργανωτικέςδεξιότητες
  • Ομαδικότητα

Παροχές:

Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικόμισθό και πρόγραμμα bonus
  • Πλήρηςασφαλιστική κάλυψη από την 1η ημέρα πρόσληψης
  • Δυνατότηταεργασίας από το σπίτι ή το γραφείο σύμφωνα με τις ανάγκες σου
  • Πλήρης ήμερική απασχόληση εφοσον είναι αυτό που επιθυμείς
  • Διαρκέςαμειβόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη των επικοινωνιακών &ηγετικών δεξιοτήτων από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς. Πιστοποίηση εκπαιδευσης.
  • Ευκαιρίεςεπαγγελματικής ανάπτυξης εντός & εκτός εταιρείας
  • Ευχάριστοκαι συνεργατικό περιβάλλον εργασίας.

Αν επιθυμείς να γίνεις μέρος τηςομάδας μας και να εξελίξεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, στείλε τοβιογραφικό σου άμεσα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αίτησήσου!

Οι Αξίες Μας στην ΩΘΗΣΗ

Καινοτομία: Στην ΩΘΗΣΗ, αξιοποιούμε την τεχνολογία και τιςνέες ιδέες για να βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες μας.Προωθούμε μια κουλτούρα που ενθαρρύνει την καινοτομία και τη δημιουργική σκέψη,ώστε να παραδίδουμε αξεπέραστα αποτελέσματα.

Ομαδικότητα: Πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναιαποτέλεσμα της συνεργασίας. Η ΩΘΗΣΗ υιοθετεί μια πολιτική ανοιχτώνπορτών, προάγοντας ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες μοιράζονται ελεύθερα και όπου ηκάθε φωνή ακούγεται.

Ακεραιότητα: Διατηρούμε τα υψηλότερα ηθικάπρότυπα σε κάθε δραστηριότητα. Η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η δικαιοσύνηείναι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες, τουςπρομηθευτές και τους συναδέλφους μας.

Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση: Επικεντρωνόμαστε στην ευημερία καιτην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Η ΩΘΗΣΗ δεσμεύεται να προσφέρει έναυποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, όπου κάθε άτομο έχει την ευκαιρία ναεπιτύχει και να λάμψει.

Βιωσιμότητα: Εργαζόμαστε με σεβασμό προς τοπεριβάλλον και προσπαθούμε να μειώσουμε το αποτύπωμά μας μέσω αποτελεσματικώνδιαδικασιών και βιώσιμων πρακτικών.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος λογιστηρίου

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Ιωάννινα
πριν 3 μέρες
Ζητείται Υπάλληλος από λογιστικό γραφείο στα Ιωάννινα. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει πρόσληψη με πρόγραμμα ΟΑΕΔ ηλικίας εως 29 ετών με προοπτική ανανέωσης μετά την λήξη του. Αρμοδιότητες: Καταχώρηση παραστατικών Οργάνωση και τήρηση αρχείου Διεκπεραίωση υποχρεώσεων σε δημόσιες αρχές Διαχείρισης αιτημάτων και κλήσεων μέσω του τηλεφωνικού κέντρου Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΙΕΚ, ΤΕΙ Γνώση μηχανογραφημένης λογιστικής, Εφαρμογών Epsilon,...

Πωλητής B2B - Ενεργειακός Σύμβουλος

TOP ENERGY SOLUTIONS, Ιωάννινα
πριν 2 εβδομάδες
H Top Energy Solutions , στο πλαίσιο συνεργασίας με τον κυρίαρχο πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα , αναζήτα: Πωλητή B2B - Ενεργειακό Σύμβουλο για τον Νομό Ιωαννίνων . Κύριες αρμοδιότητες: Ανάπτυξη πωλήσεων με επισκέψεις σε επαγγελματίες Υποστήριξη πελατών Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία στις πωλήσεις (επιθυμητή, όχι απαραίτητη) Επικοινωνιακές ικανότητες Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ (επιθυμητό, όχι απαραίτητο) Ικανότητες οργάνωσης και αποτελεσματικής διαχείρισης...

ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

PEPONIS A.E, Ιωάννινα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητούνται 3 άτομα με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για  ανεξάρτητη συνεργασία  με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης.  Η θέση δεν αφορά υπαλληλική σχέση , αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.   Τι προσφέρουμε :   Ευέλικτο ωράριο εργασίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.   Δυνατότητα εισοδήματος επιπέδου καριέρας μέσω  μπόνους...