Lidl Ελλάς | Καθαριστής-τρια Καταστήματος (6ωρη μερική απασχόληση) στη Σαντορίνη

LIDL HELLAS
Μερικής απασχόλησης
Σαντορίνη

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε καθαριστές για το κατάστημά μας!

  • Κατάστημα, αποθήκη, parking: φροντίζεις να είναι πάντα καθαροί και τακτοποιημένοι όλοι μας οι χώροι. Κάνεις τη ζωή όλων πιο εύκολη.
  • Οι πελάτες μας μιλάνε πάντα για την ευγένεια σου!

Απαραίτητα Προσόντα:

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

Η καθαριότητα είναι το δυνατό σου στοιχείο. Η χειρωνακτική εργασία δε σε τρομάζει, ίσως το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες. Αν και δουλεύεις 5 μέρες την εβδομάδα, μπορεί η μια από αυτές να είναι Σάββατο. Όλοι οι πελάτες μιλάνε για την ευγένειά σου.

Παροχές:

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
  • Μηναίο μισθό στα 935€ μικτά αν είσαι άγαμος/η και 1020€ αν είσαι έγγαμος/η, για 6ωρη/5ήμερη απασχόληση.
  • Πρόγραμμα εκπαίδευσης: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί.
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
  • Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.


Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μάγειρας

OIA MARE VILLAS, Σαντορίνη
πριν 2 εβδομάδες
To “ OIA MARE VILLAS ” Boutique Hotel στην Οία Σαντορίνης ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2024: ΥΠΕΥΘΥΝΟ για προετοιμασία & στήσιμο πρωινού μπουφέ Περιγραφή Καθηκόντων Προετοιμασία ζεστών και κρύων πιάτων για τον μπουφέ (π.χ. αυγά τηγανιτά, ομελέτες, σαλάτες, γλυκά κτλ) Επιμέλεια στησίματος μπουφέ Έλεγχος & φροντίδα πρώτων υλών Καθαριότητα χώρου εργασίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων Τήρηση...

Καμαριέρες

OIA MARE VILLAS, Σαντορίνη
πριν 2 εβδομάδες
To OIA MARE VILLAS στην Οία Σαντορίνης , ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2024: Καμαριέρες Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία τουλάχιστον 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχειακό τομέα Ικανότητα οργάνωσης Δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας με τους συναδέλφους Προσανατολισμός στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη Συστάσεις απαραίτητες Παροχές: Ελκυστικό πακέτο αποδοχών Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας Δυνατότητα διαμονής &...

Lidl Ελλλάς | Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (8ωρη πλήρη απασχόληση) στη Σαντορίνη

LIDL HELLAS, Σαντορίνη
πριν 3 εβδομάδες
Ποιοι είμαστε Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα! Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε...