Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού & Τεχνολογίας

Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση
Μύκονος
Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 83 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και το ανθρώπινο δυναμικό μας, ξεπερνάει τους 1500 εργαζόμενους.

Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών της με προγράμματα διαρκούς επιμόρφωσης που βοηθούν στην ανάπτυξη των γνώσεων, των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους ώστε να παρέχουν προστιθέμενη αξία και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της. Απόδειξη της δέσμευσής μας για την δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι η βράβευσή μας φέτος για 10η φορά στο θεσμό Best Workplaces ως μια από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα.

Ποια είναι η ομάδα μας
Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος. Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα, είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί το ομαδικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Απαραίτητα Προσόντα:

Εάν…
  • Απολαμβάνεις την επικοινωνία και την επαφή με άλλους ανθρώπους
  • Είσαι ομαδικός/ή και επιζητάς να είσαι μέλος μια δυνατής ομάδας
  • Έχεις πάθος με την ηλεκτρολογία και τις νέες τεχνολογίες
  • Έχεις δίψα για εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
  • Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα σύγχρονο και άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Διαθέτεις και γνώσεις στον τομέα της ηλεκτρολογίας (επιθυμητές)

Τότε είσαι αυτός/ή που αναζητούμε!

Επικοινώνησε μαζί μας για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου στην Νο1 εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας!

Παροχές:

Προσφέρουμε:
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών
  • 5μερη απασχόληση (8ωρη)
  • Εργασία σε ένα σύγχρονο, δυναμικό & πολύ-βραβευμένο περιβάλλον (θεσμός Best Workplace)
  • Συνεχή εκπαίδευση μέσω του Kafkas Institute of Training & Development
  • Δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης στο Δίκτυο Καταστημάτων ή σε άλλες Διευθύνσεις

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Υποδοχής

ANANEA MYKONOS, Μύκονος
πριν 1 εβδομάδα
Το ξενοδοχείο Ananea Mykonos 5* μέλος του ομίλου Ξενοδοχείων More Meni Boutique Hotels www.moremeni.gr και της αλυσίδας ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο Ananea Hotels, www.ananea.com , επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο Υποδοχής για την σεζόν του 2025 ( Απρίλιος έως Οκτώβριος 2025 ). Απαραίτητα Προσόντα: •Άριστη γνώση αγγλικών με κατοχή αναγνωρισμένου πτυχίου, δεύτερη ξένη γλώσσα θεωρείται πρόσθετο προσόν •Γνώση ξενοδοχειακού προγράμματος...

F & B Captain

MYKONOS BLISS LUXURY SUITES, Μύκονος
πριν 1 εβδομάδα
Luxury Mykonos Property Join our Team! Mykonos Bliss luxury suites, is a luxury property in Mykonos, located above the spectacular Kalo Livadi beach on the famous Mykonos island, composed of 15 minimal yet graciously stylish suites. Most of the luxury suites come with their own private pool or Jacuzzi, capturing the essence of fine living on the island. They are...

Βοηθός Λογιστή

MYKONOS FLORA SUPER MARKETS, Μύκονος
πριν 2 εβδομάδες
Βοηθός Λογιστή – Μύκονος Μεγάλη εμπορική εταιρεία στη Μύκονο ζητεί: Βοηθό Λογιστή Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης Εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών, σε διπλογραφικά βιβλία μηχανογραφημένου λογιστηρίου Απαραίτητη η γνώση προγραμμάτων τύπου ΕRP Θα συνεκτιμηθεί η γνώση του προγράμματος ERP Entersoft Πολύ καλή γνώση του Excel MS Office Ευχέρεια στην προφορική και γραπτή επικοινωνία Οργανωτικές ικανότητες, αναλυτική σκέψη, λήψη πρωτοβουλιών...